Cornel Ilie, dezvăluiri neștiute din copilărie. Ce obișnuia să facă mereu cu tatăl său

Data publicării:
Cornel Ilie, sursa instagram
Descriere foto: Cornel Ilie, sursa instagram

Cornel Ilie a făcut declarații neștiute din copilăria sa, pe care nimeni nu le știa.

Cornel Ilie a trecut prin momente cumplite în urmă cu câteva zile, după ce tatăl lui a decedat. Anunțul trist a făst făcut de artist pe rețelele de socializare. Acesta a preferat să fie destul de discret în ceea ce privește cauza decesului celei mai dragi persoane din viața lui.

”De aseară, tata a plecat într-un alt univers. Dacă printre cei de aici este cineva care l-a cunoscut, în special printre foști colegi de Radio sau TVR, mâine după prânz vă puteți lua rămas bun de la el în capela cimitirului Bellu. Înmormântarea va avea loc duminică.”, a fost mesajul postat de Cornel Ilie vineri, 12 martie, pe rețelele de socializare.

Invitat în cadrul emisiunii  Vorbește Lumea, de pe PRO TV, Cornel Ilie a vorbit despre copilăria sa, dar și despre experiențele frumoase pe care le-a trăit alături de regretatul său tată.

Solistul de la Vunk și-a amintit cu bucurie de momente din copilărie când mergea împreună cu tatăl său la meciurile de tenis, fiind sportul favorit al artistului.

„Sunt bine, cât se poate de bine după un asemenea eveniment. Am avut norocul să am o copilărie frumoasă, am crescut într-o familie care ne-a dat încredere, mie și fratelui meu, ne-a lăsat să facem toate nebuniile, ne-a asigurat acea bucurie și liniște, dar nici să te lase de capul tău.

Tata era un om autoritar, dar doar când trebuia. Ce vedeam la el? Demnitatea, modestia, grija față de ceilalți, bucuria de a ajuta pe alții. Asta am invatat de la el și de la mama. Nu sunt lectii predate, ci doar furate. 

„Țin minte că mergeam cu tata la tenis, cand eram mic, cand juca și el. Tenisul este sportul meu preferat. Nu sunt un om trist, sunt un om liniștit, cu dorul de rigoare.

Îl rugam mereu să îmi aducă viniluri cu Beatles din călătoriile sale. Eu si fratele meu eram fani Beatles și avem cea mai mare colectie de viniluri originale, din timpul în care au lansat ei, toate revistele originale cu ei din anii 70. Mergeam în talcioc, la Obor, să căutam reviste cu ei și aveam o colecție impresionantă”, a declarat Cornel Ilie prezentatorilor de la Vorbește Lumea.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel