Cornel Dinu critică emisiunea Survivor: „Nu suport regiile de doi bani. O expunere penibilă”

Cornel Dinu, captura foto Telekomsport
Descriere foto: Cornel Dinu, captura foto Telekomsport

Cornel Dinu a criticat celebra producție de televiziune Survivor. 

Cornel Dinu nu este un fan al emisiunii Survivor. Mai mult, fostul antrenor Dinamo a avut câteva critici dure la adresa producției TV, despre care spune că ar fi „regizată”. 

 

„Domnule, eu nu mă uit la „show-uri” din astea… că emisiuni, spectacole, pe românește nu le mai putem spune că nu suntem… cool, am spus corect?  Nu mă uit la „Survivor” pentru că nu suport monștrii de circ și regiile de doi bani.Cu scuze pentru echipa tehnică din jur, care muncește pentru pâinea cea de toate zilele.”, a declarat Cornel Dinu pentru Fanatik.


Cornel Dinu nu i-a iertat nici pe concurenți, pe care i-a judecat aspru pentru modul în care se expun. 


„Concurenții, însă, se oferă pentru o expunere de multe ori penibilă, se vând, ca să nu folosesc un termen mai dur și foarte, foarte vechi… Și totul mi se pare regizat, câteodată evident, nu cred în realitatea de… reality… Cred că ar fi cu adevărat periculos să fie reality… Cum era cu gladiatorii din Roma, pe viață și pe moarte reală. Evident nu e cazul ca acele barbarii să se perpetueze în lumea asta pe care o vrem… și n-o avem mereu… modernă și civilizată.”, a mai adăugat acesta pentru sursa citată. 

 

Survivor, formatul care a demonstrat că nimic nu este imposibil, în care concurenții învață să își asigure adăpostul, să își procure mâncarea și apa, pe cont propriu, pe o insulă izolată, a devenit imediat după lansare, un adevărat fenomen. 

 
Produs în mai mult de 40 de teritorii, Survivor a devenit un brand de succes, fiind una dintre cele mai urmărite emisiuni  la nivel internațional. Recent, Globo a relansat Survivor (No Limite) în Brazilia după 12 ani de pauză. Peste 10 milioane de telespectatori au fost cu ochii pe lansarea sezonului 40 în America, adaptarea din Australia a fost urmărită de aproape 40% din populație, iar cea mai recentă versiune din Franța, Koh Lanta, a încheiat sezonul pe primul loc, pe slotul care i-a fost destinat. 

Pentru prima dată lansat în 1997, în Suedia, Survivor este locul perfect pentru cei care vor să demonstreze că pot depăși orice provocare și că își pot trăi viața departe de casă,  fără resurse, în timp ce încearcă să găsească și strategia perfectă pentru a rămâne cât mai mult în competiție. 


Regulile Survivor sunt clare: concurenții sunt împărțiți în două triburi care luptă zi de zi în provocări pentru imunitate și alte avantaje. După fiecare luptă pentru imunitate, o echipă se vede nevoită să-și elimine unul dintre membrii. Este o competiție dificilă în care există un singur Supraviețuitor: cel care pleacă acasă cu titlul și marele premiu.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Dată: 09 feb 2022, 19:33 | Categorie: Vedete
Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience