Corina Munteanu, președintele fondator al PADIR, la Mi-Th influencer, cu Mirela Vescan și Thea Haimovitz / video

Data actualizării: | Data publicării:
Corina Munteanu
EXCLUSIV
Descriere foto: Corina Munteanu

Corina Munteanu, președintele fondator al PADIR Patronatul Antreprenorilor din Industria Înfrumusețării din România, este invitată la Mi-Th influencer, emisiune realizată de Mirela Vescan și Thea Haimovitz la DC News și Spectacola.

Corina Munteanu, președintele fondator al PADIR Patronatul Antreprenorilor din Industria Înfrumusețării din România, anunță adevărate cadouri de Crăciun pentru toți cei care vor să își aleagă o meserie frumoasă, curată și bine remunerată.

Emisiunea în care o vedeți putea urmări este difuzată duminică, 25 decembrie, pe DC News și Spectacola, de la ora 11.00.


Sunt trei direcții importante pe care Corina Munteanu s-a axat în cei doi ani de existență PADIR


1. Foarte important: la nivel național se vor inaugura centre de evaluare profesională. Ce înseamnă acest lucru mai exact? Va exista o comisie de evaluare, formată din profesioniști, vor exista „aplicanții" și un examen corect. Este bine cunoscut faptul că există foarte multe persoane autodidacte pe care mediul, distanța și viața le-au împiedicat să urmeze cursurile unei școli continue de formare profesională. Cu toate acestea, au învățat și stăpânesc bine tehnici de lucru, au etică profesională, talent și pasiune. Tot ceea ce le lipsește este un act oficial care să le ateste meseria, pentru a se fiscaliza într-un fel sau altul. Acest program îndeplinește o dorință mare și stresantă: posibilitatea de a face ceea ce-ți place, legal și ca la carte.

2. Programul "speak-up" de consolidare a reputației profesioniștilor din beauty prin articole scrise, concursuri, evenimente, demonstrații, mediatizare. Puterea exemplului are forță mare, toți cei care visează la o carieră de profesionist în industria de înfrumusețare trebuie să înțeleagă că totul este posibil. Avem nevoie de valori, de profesioniști în orice domeniu, problema tinerei generații este faptul că le lipsesc încrederea  și răbdarea. Trebuie să știți că o rută profesională parcursă corect poate aduce satisfacții majore tuturor părților implicate. PADIR dorește ca poveștile de succes să fie accesibile tuturor. Acest program este foarte util și în ideea că sunt foarte mulți copii care visează să facă ceva frumos atunci când vor fi mari, dar nu știu ce să aleagă, nu știu cum să se informeze, internetul este mare și vast, au nevoie de date concrete, „trebuie să înveți asta", „trebuie să citești asta!", „trebuie să suni la acest număr!" etc. Au nevoie de exemple și de informații mai ales pentru specializări standardizate recent, cum este meseria de a aplica extensii de gene.

 

3 - Programul „Vreau să fiu profesionist" se află de 10 ani în derulare și deja poveștile frumoase se scriu. Acest program se adresează copiilor din medii defavorizate sau instituționalizate. Acești copii primesc informații sincere direct de la profesioniști despre meseriile pe care le protejează PADIR. Pe lângă informațiile prețioase se întâmplă și ceva concret: se oferă burse de calificare și deja sunt multe exemple de copii care s-au integrat frumos în societate.


Este de apreciat faptul că există oameni care simt nevoia să ajute, să construiască ceva frumos pentru ceilalți. Și mai frumos este faptul că toate aceste programe nu se află în stadiul de idee, chiar se întâmplă ceva, sunt în derulare. Iată un cadou frumos de Crăciun!



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel