Corina Dănilă a renunțat la medicină pentru teatru: Nu sunt în stare să iau în mâini viaţa unui om

Data publicării:
Corina Dănila, foto Facebook
Descriere foto: Corina Dănila, foto Facebook

Corina Dănilă a vorbit despre primi pași pe care i-a făcut în lumea teatrului și cum a renunțat la medicină pentru a-și urma visul. 

Corina Dănilă, actriță și prezentatoare TV, a cucerit inimile publicului prin aparițiile sale în telenovele, emisiuni Tv și pe scena teatrului. A debutat în televiziune pe postul de crainic Tv, urmând apoi să fie gazda unor producții de succes. Ca actriță, rolul din telenovela Numai Iubirea a propulsat-o rapid în topul preferințelor românilor. În prezent, vedeta prezintă emisiunea “Gala umorului”, la TVR2 și este actriță la teatrul Arte dell'Anima.

Frumoasa actriță se pregătea să devină medic, în momentul în care a luat decizia să-și schimbe total destinul și să devină actriță. 

„Gândul de a da la IATC a fost o descoperire, a venit ca o eliberare de care aveam nevoie. În liceu eram un copil studios și olimpic, mă pregăteam intens pentru Medicină. Pe vremea lui Ceaușescu, dacă erai bun, făceai o facultate respectabilă, aveai o meserie bună şi… în general, totul era prestabilit. După decembrie 1989, am îndrăznit să visez şi am decis să nu mai dau admitere la Facultatea de Medicină. A urmat o „revoluţie în familie. I-am spus tatălui meu că nu sunt în stare să iau în mâini viaţa unui om, dar știu sigur că sunt în stare să urc pe o scenă şi să fac sufletele oamenilor să vibreze. Ai mei au primit vestea cu destul scepticism, fiindcă nimeni din familia noastră nu mai încercase această carieră. Știam că am nevoie de pregătire, de un repertoriu bine structurat.


Cu tata de mână, am bătut la ușa cabinei lui Alexandru Hasnaş de la TNB (în tinereţe, ai mei au stat în gazdă la familia Hasnaş) și am cerut ajutor. Așa i-am cunoscut apoi pe Victor Moldovan și pe Tatiana Constantin. Ei m-au ajutat să înțeleg ce înseamnă pregătire, repertoriu, energie. Dorință aveam! Aşa a început drumul meu în lumea asta fascinantă a teatrului. Am ştiut de atunci că asta voi face în viaţă: voi lucra cu sufletul omului…”, a declarat Corina Dănilă pentru Viva. 

Oracolul vedetelor. 20 de întrebări pentru Corina Dănilă / EXCLUSIV

Ce dietă ține Corina Dănilă. Vedeta a slăbit 20 de kilograme: „Evit la maximum...”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel