Corina Chiriac și Ovidiu Lipan Țăndărică, scene tandre la balcon. Detalii incendiare au ieșit la iveală despre celebra cântăreață

Data publicării:
Ovidiu Lipan Țăndărică, Corina Chiriac/ sursa foto Facebook
Descriere foto: Ovidiu Lipan Țăndărică, Corina Chiriac/ sursa foto Facebook

S-au aflat detalii inedite despre poveștile de dragoste pe care Corina Chiriac le-a trăit în trecut.

Corina Chiriac s-a bucurat întotdeauna de o imagine perfectă și de o frumusețe aparte, fiind râvnită de toți bărbații vremurilor. Chiar dacă nu a mai fost niciodată implicată într-o căsnicie, după divorțul de singurul soț pe care l-a avut, aceasta a avut diferite relații de-a lungul timpului, pe care artista și-a dorit însă întotdeauna să le țină private. Chiar dacă a fost una dintre cele mai îndrăgite artiste dintotdeauna, cântăreața și-a dorit mereu să-și trăiască poveștile de dragoste discret, însă, cu toate acestea, anumite detalii din viața sa amoroasă au mai ieșit la iveală. Așadar, se pare că vedeta s-a iubit în trecut cu Ovidiu Lipan Țăndărică, toboșarul trupei Phoenix. Cei doi ar fi stat împreună timp de 4 ani, iar la începutul anilor 70, aceștia ar fi fost surprinși în ipostaze tandre în public. Un constructor a declarat faptul că aceștia s-au iubit în repetate rânduri pe balcon, întreaga scenă fiind vizibilă de pe blocul care urma să fie ridicat din fața apartamentului cu pricina.

„Vizavi de blocul în care locuia Ţăndărică ridicam o altă construcţie. I-am văzut de multe ori făcând dragoste pe balcon”, a declarat bărbatul care a surprins scena, potrivit cancan.

Te-ar putea interesa și: Cum își pomenește Corina Chiriac părinții decedați și ce părere are despre „viața veșnică': „Avem și noi o speranță că ne vom revedea cu cei dragi”

Ovidiu Lipan Țăndărică a confirmat zvonurile

Chiar dacă anii au trecut, iar cei doi nu au mai fost văzuți vreodată împreună, în urmă cu ceva timp, Ovidiu Lipan Țăndărică a confirmat toate zvonurile care au zguduit lumea mondenă o perioadă. Tot el a fost și cel care a confirmat faptul că povestea de dragoste a durat aproximativ 4 ani, dorindu-și însă să rămână discret, așa cum a fost la vremea aceea, de dragul persoanei pe care a iubit-o odinioară.

„Da, aşa este. Asta se întâmpla prin anii ’72-’73. Dar să nu vorbim de Corina, pentru că era mare dragoste cu ea. Am fost împreună patru ani”, spunea Ovidiu Lipan Țăndărică în trecut.

VEZI și: Corina Chiriac, fascinată de viața de apoi. Teoria artistei despre moarte: „Dumnezeu ne-a dat și nouă o viață veșnică”

Artistul și-ar fi dorit să se căsătorească cu Corina Chiriac

După ce toboșarul a recunoscut public faptul că scena a avut loc, Corina Chiriac s-a arătat la vremea aceea extrem de radicală și supărată din cauza declarațiilor citite. În acest sens, Ovidiu Lipan Țăndărică nu a înțeles dorința vedetei de a ascunde realitatea care, din perspectiva sa, nu este una rea. Ba mai mult, acesta trăiește cu regretul că nu a reușit să o ducă în fața altarului pe celebra cântăreață. 

„Eu am privit acest lucru cu umor. Nu cred că am făcut un lucru atât de deosebit iubind şi nu înţeleg vehemenţa Corinei. Destinul fiecăruia dintre noi a fost altul şi nu am ajuns să ne căsătorim, deşi eu mi-am dorit asta. Pot spune că regret acest lucru. Am avut nebunia asta cu muzica şi sper că am ales bine”, spunea toboșarul.

Citește și: Ritualul Corinei Chiriac. Obiceiul cu care artista își începe ziua: Relaxare și informare



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel