Cum își pomenește Corina Chiriac părinții decedați și ce părere are despre „viața veșnică': „Avem și noi o speranță că ne vom revedea cu cei dragi”

Corina Chiriac, foto Facebook
Descriere foto: Corina Chiriac, foto Facebook

Corina Chiriac a dezvăluit ce face pentru părinții decedați, dar și ce părere are despre viața veșnică. 

Corina Chiriac este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România. Artista și-a pierdut ambii părinți și obișnuiește să le facă pomană, conform tradițiilor religioase. Într-un interviu recent, artista a dezvăluit ce face pentru părinții decedați, dar și ce crede despre viața veșnică. 

Cum își pomenește Corina Chiriac părinții decedați și ce părere are despre viața veșnică

„Pomana care se face e un obicei despre care eu știu multe. Toate civilizațiile antice, oamenii de acolo își îngropau morții mumificându-i, cu bijuterii, cu hainele lor, cu mâncare. Acest obicei de a-i asigura, în viața veșnică, defunctului tot ce l-a bucurat e foarte vechi.

Obiceiul de a-mi pomeni părinții îl voi avea cât timp trăiesc. O fac la o biserică, cu o colivă tradițională, o sticlă de vin, așa cum fac toți românii ortodocși. Faptul că eu cred în viața veșnică. Cine crede în Hristos, că el a înviat, ne dă și nouă speranța că vom învia și noi după trecerea definitivă, așa cum recunosc și cei care au trecut prin moarte clinică. Eu îmi pomenesc părinții pentru că așa e tradiția și pentru că eu cred că ei primesc ce le oferim noi, iar un buchet de flori pe care-l duci la cimitir și o candelă aprinsă sunt cele mai frumoase lucruri pe care le faci pentru cineva care nu mai e', a spus Corina Chiriac, potrivit cancan.ro.

Cum a visat-o Corina Chiriac pe mama sa

„Am visat că vorbeam cu mama la telefon și-mi spunea că a primit o anumită pomană pe care i-am dat-o când a plecat în lumea de dincolo. A fost un vis care m-a impresionat, pentru că se făcea că vorbesc cu mama la un telefon fix, la fel ca cel pe are-l avea ea acasă. Dar ce a fost extraordinar, că memoria mea a reprodus exact vocea mamei care plecase. Era după o pomană importantă. M-am culcat oarecum bucuroasă că i-am făcut acea pomenire deosebită. M-am trezit foarte impresionată, nu atât că am comunicat cu ea, ci că avea aceeași voce. Ea se afla într-un plan astral. Noi stăteam mult timp împreună. Mama a fost bine îngrijită, până în ultima clipă', a adăugat solista, potrivit sursei citate.

„Încurajez pe toată lumea să creadă în Dumnezeu'

„Mesajul pe care am vrut să-l transmit prin cartea mea, pentru care am stat opt luni în casă să o scriu, și mă bucur că s-a publicat, e un mesaj prin care încurajez pe toată lumea să creadă în Dumnezeu și să înțeleagă că bunul Dumnezeu ne-a dat și nouă o viață veșnică. Sunt convinsă că există viață veșnică, fapt documentat de personalități mari. Sunt conferințe despre faptul că moartea e doar o trecere într-un plan astral, în care continuă să trăiască cei care nu mai sunt printre noi. Avem și noi o speranță că ne vom revedea cu cei dragi.

Există peste 300 de mărturii de la oameni readuși la viață, culese de doctorul Raymond în cartea sa, pe care am citit-o, care povesteau cum au trecut printr-un tunel, iar acea lumină i-a condus într-un alt plan astral, unde s-au întâlnit cu rudele plecate. Mie mi se pare fascinant.

Unii au stat în comă un timp uriaș în care i-a ținut în viață niște aparate. Iar când s-au trezit au povestit lucruri interesante. Se pare că nu-i chiar așa, că atunci când mori te duci în iad. Nimeni nu se bucură, însă, să părăsească viața, dar faptul că nu există un final și gata, și te poți revedea cu cei plecați mă bucură. Important e că toți continuăm în altă parte', a încheiat artista.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 07 iul 2023, 08:55 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience