Corina Chiriac rupe tăcerea despre rivalitatea cu Angelea Similea: "Publicul este un monstru sacru. Pe vremea când..."

Data publicării:
Angela Similea ;i Corina Chiriac, colaj foto/ sursa facebook
Descriere foto: Angela Similea ;i Corina Chiriac, colaj foto/ sursa facebook

Corina Chiriac a spus adevărul despre rivalitatea cu Angela Similea. 

Corina Chiriac și Angela Similea se numără printre cele mai bune voci din muzica ușoară românească. Cele două artiste au umplut săli întregi și au încântat milioane de oameni cu melodiile lor, care răsună și astăzi. În urmă cu ceva timp s-a speculat că între cele două există o rivalitate. Acum, Corina Chiriac a decis să spună adevărul legat de acest subiect controversat.

Corina Chiriac rupe tăcerea despre rivalitatea cu Angelea Similea

Astfel, Corina Chiriac a negat vehement zvonurile apărute și a mărturisit că nu au existat niciodată tensiuni între ele, mai ales că au două stiluri diferite. 

„Dar, nu trebuie să trăiască și presa din ceva? N-am avut, ce rivalitate, ce rivalitate să avem? Publicul este un monstru sacru, nu noi. Am mai dat acest exemplu, dar îl mai zic, că îmi place. În Sala Palatului sunt circa 5.000 de oameni, care vin, iau bilet, nu se cunosc între ei, nu au aceeași pregătire profesională, nu au nimic în comun, nu au aceleași preferințe muzicale, meserii, și, totuși, la anumiți artiști, aplaudă toți, la anumite numere aplaudă toți, mai tare decât la altele. Dacă un artist reușește să-și creeze propriul lui personaj, propriul lui eu artistic, el nu poate intra în rivalitate. Eu, de exemplu, dacă acum ar mai fi trăit Charles Aznavour, ce rivalitate aș fi avut cu el? El ar fi cântat 'La Boheme' și eu aș fi cântat 'Ce mică e vacanța mare!'. Ce rivalitate aș fi avut cu el? Mai explic? „, a declarat Corina Chiriac, pentru Impact.ro.

Vezi și: Recunoașteți personajul? Este una dintre cele mai iubite artiste din România

Corina Chiriac: „Pe vremea când erau foarte mari creatori de texte”

Corina Chiriac susține că este foarte important să ai stilul tău.

„Vă dau un exemplu, pe vremea când erau foarte mari creatori de texte de muzică ușoară, texte… Analizam ce subiecte sunt momentan în piață, ca să nu folosim același subiect, căci s-ar fi bătut cântecele între ele și oamenii de la radio nu puteau să difuzeze două despre vacanța de vară. Sau dacă Mirabela Dauer, când era în succesul ei cel mare cu fotoliul din odaie, ar fi fost exclus atunci să apară un al cântec despre canapeaua din odaie sau despre patul din odaie, biblioteca din odaie, categoric, nu, era exclus…„, a mai adăugat artista.

Corina Chiriac subliniază importanța originalității, la artiștii de muzică

„Dacă există cinci artiști, care seamănă între ei, tu străduiește-te să fii diferit! Pentru că, dacă semeni… Ferească Dumnezeu să îi semene unei fete ochii cu ochii unei alte artiste sau vocea cu vocea unei alte artiste! Nu va avea succes dacă nu-și găsește drumul ei personal. E foarte mult de vorbit…', a mai declarat artista.

Citește și: Corina Chiriac, obiceiul pe care îl are aproape în fiecare dimineață. Ce a dezvăluit artista: „Cam ăsta ar fi ritalul”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel