Corina Caragea, TRUCUL siluetei perfecte: Am grijă ca la masa de Paște să nu exagerez

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Corina Caragea, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Corina Caragea, Instagram

Corina Caragea a dezvăluit cum reușește să-și mențină silueta de Paște.

Corina Caragea a dezvăluit care este destinația ei perfectă pentru a sărbători Paștele. Chiar dacă de câte ori prinde ocazia, frumoasa prezentatoare alege să plece într-o destinație exotică, de data aceasta vedeta vrea să se retragă la sat, unde e liniște și aer curat.

"Cred că sărbătorile nu se simt nicăieri mai bine ca la sat, iar pe blogul meu găsiți 5 idei pentru o astfel de mini-vacanță în care ne întoarcem la tradiții, ne relaxăm și ne bucurăm de natură, de liniște și de obiceiurile specifice zonei alese.

Preferatul meu este satul Breb, din Maramureș. Tanjaua Hotenarilor este o tradiție celebră acolo, când este sărbătorit cel mai harnic om din sat, recomand să mâncați în sat la gospodinele care abia așteaptă să vă gătească și să mergeți la una dintre bisericile din lemn incluse în Patrimoniul UNESCO. Pentru cei care vor să meargă la țară, dar în Anglia, recomand Cotwolds, satele englezești sunt încremenite și ele în timp, mergeți să vedeți unde s-a născut Shakespeare și cazați-vă într-un cottage. Plus că este la mică distanță cu trenul sau mașina de Londra.", a dezvăluit Corina Caragea, potrivit ego.

Care este destinația preferată a vedetei de Paște

"Maramureș și am explicat mai sus de ce. Pe locul 2 ar fi Roma și pe 3 Israel. Am avut norocul să experimentez această sărbătoare în locuri atât de diferite, m-am amestecat printre oameni de religii diferite și m-am bucurat de tradiții diferite.

Desigur că locurile natale vor rămâne mereu pe primul loc în inima mea, mai ales că vacanța în Maramureș m-a teleportat înapoi în copilărie, când marea mea bucurie era…de a învinge prietenii de pe uliță la competiția ouălor vopsite de Paște, la numărătoarea covrigilor primiți la colindat de Crăciun sau să ne gătim duminică să mergem la biserică.", a continuat ea.

Cum reușește Corina Caragea să-și mențină silueta de sărbători

Chiar dacă abia așteaptă să mănânce din toate preparatele tradiționale, prezentatoarea știrilor sportive spune că are totuși limite și nu exagerează niciodată cu mâncarea.

"Cozonac și drob de pui. Oricum, sunt fan mâncare românească și de sărbători gust cu poftă din toate – piftie, șorici, drob, sarmale, gogoși, cozonaci, tot ce gătesc alții, că eu nu mă pricep.

Am grijă ca la masa de Paște să nu exagerez. Iau câte puțin din toate, îmi pun două sarmale în farfurie, nu 5, iau o felie de cozonac, nu tot, știu când să mă opresc. Și un truc este să mă satur repede dacă încep cu ciorba sau cu supa. Alcool nu beau niciodată.",  a mai spus Corina Caragea.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel