Corina Caragea și Cătălin Zmărăndescu s-au demascat aseară la Masked Singer România

Data publicării:

Joi seară, două măști au fost eliminate din cel mai secretos show al momentului: Masked Singer România.

După două dueluri, publicul a decis că Pufosul și Cameleonul trebuie să iasă din competiție și să renunțe la mască. Prezentatoarea Știrilor Sportive PRO TV, Corina Caragea, și luptătorul Cătălin Zmărăndescu s-au ascuns în cele două costume. Ediția din această săptămână a fost lider de audiență. 

 

Mihaela Rădulescu, INNA, Horia Brenciu și Alex Bogdan, cei patru detectivi ai show-ului, au crezut că sub masca Pufosului s-ar putea ascunde Andreea Esca, Dana Rogoz sau Anda Adam, însă simpaticul personaj a fost însuflețit de Corina Caragea. ”Ce a fost în capul vostru?”, a întrebat prezentatoarea Știrilor din Sport, imediat după demascare, când cei patru detectivi nu au reușit deloc să o identifice. ”Îmi place să cred că semănăm, zâmbește în permanență și e drăgălaș”, a spus aceasta despre costumul ei. 

Cameleonul a fost o enigmă pentru toată lumea până aseară, când detectivii și-au dat seama că acolo nu se ascundea nici Leonard Doroftei, nici Liviu Guță, nici Mihai Covaliu, ci luptătorul Cătălin Zmărăndescu. ”Știți de ce am acceptat provocarea asta? În fiecare dimineață, fiica mea cântă în mașină când o duc la grădiniță. Într-una dintre zile, când am cântat cu ea, mi-a zis: <<Tati, taci! Nu ai voce!>>. Am primit propunerea asta și mi-am zis că trebuie să-i demonstrez fetiței mele că pot să cânt”, a declarat acesta după ce și-a dat masca jos. 

 

Săptămâna viitoare, Gheișa, Oul dragon, Pinguinul, Pisica, Robotul, Șarpele și Steaua vor încerca din nou să-i pună în încurcătură pe detectivi în lupta pentru a rămâne în competiție. Care vor fi măștile eliminate din show, dar și ce vedete se ascund în celebrele costume, vedem joi, de la ora 21:30, la PRO TV. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel