Copiii Simonei Gherghe, noi probleme de sănătate: „Am ajuns și la camera de gardă”

Data publicării:
Sursa foto: Simona Gherghe, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Simona Gherghe, Instagram

Simona Gherghe a trecut printr-o perioadă dificilă, când copiii săi s-au confruntat cu probleme de sănătate.

Simona Gherghe are o relație extrem de apropiată cu fanii săi, motiv pentru care postează pe rețelele de socializare atât lucrurile bune care i se întâmplă în viață, cât și momentele mai dificile prin care trece. Dacă în urmă cu puțin timp, vedeta se bucura de diferite vacanțe de lux, împreună cu familia sa, se pare că acum aceasta nu trece prin cea mai bună perioadă. Începerea noului an școlar le-a dat bătăi de cap celor mici, care au contactat imediat un virus contagios. Prima care s-a îmbolnăvit a fost Ana, prezentând o febră bruscă, care a speriat-o pe vedetă. 

''Suntem în a doua săptămână de grădiniță și sâmbătă seara, după o zi extrem de plină în care am fost la Muzeul Copiilor, am fost la concert seara, s-au jucat enorm copiii, dintr-o dată Ana a făcut un puseu de febră, dar aproape din senin și a debutat..ceea ce avea să fie o viroză.

A avut febră mai bine de 24 de ore, am ajuns și la camera de gardă să mă asigur că nu e ceva bacterian, mai grav, analize de sânge, teste, nu COVID-19...Așadar, o viroză banală și a stat 3 zile acasă, joi s-a întors la grădiniță.'', a mărturisit Simona Gherghe pe rețelele de socializare.

De la ce pornesc certurile dintre Simona Gherghe și soțul ei: ”Cele mai frecvente discuții sunt cele legate de...”

Vlad, băiatul vedetei, a contactat și el acest virus

Se pare că virusul este destul de contagios, întrucât nu doar fata celebrei prezentatoare a fost afectată. Fratele ei s-a îmbolnăvit și el imediat, prezentând aceleași simptome. Cu toate acestea, Simona Gherghe spune că acesta a trecut mai ușor peste boală.

''Aseară, Vlad a făcut febră, dar tot așa din senin, după o zi absolut normală. A făcut azi noapte febră, se plânge un pic că îl doare în gât. Astăzi a fost foarte ok, adică el n-a mai făcut alt episod, e acasă normal, pare a fi aceeași viroză, pe care, probabil a luat-o de la sora lui, dar este semn că s-au întors copiii în colectivitate. Este epuizant să duci copilul la grădiniță și să se îmbolnăvească, dar nu e o soluție să-l retragi. La Ana a fost mai dificil procesul de imunizare, Vlad a fost mai rezistent. Cam un an de zile a durat până n-au mai făcut așa de des aceste viroze. Singurul sfat este să aveți răbdare, lucrurile acestea fac parte din viața de mamă și din viața de colectivitate.'', a continuat celebra prezentatoare TV. 

Fiica vedetei a mai avut recent alte probleme de sănătate

În urmă cu ceva timp, Simona Gherghe a mers cu familia sa într-o vacanță de neuitat în Grecia. Nici acolo vedeta nu s-a putut relaxa în totalitate, întrucât Ana s-a confruntat din nou cu o febră severă.

„Ana a avut mai bine de 24 de ore de febră. Suntem în Grecia, am mers la doi medici aici, după teste și consultații, am găsit și cauza: amigdalită acută. Deja e bine, veselă, cum o știm, cu sare-n păr și greu de scos din apă, ca toți copiii. Ne bucurăm de cele mai frumoase apusuri și mâine o luăm de la capăt. E așa simplu, uneori.” scria atunci Simona Gherghe pe rețelele de socializare.

Papanași moldovenești cu brânză de vacă. Rețeta Simonei Gherghe



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel