Copiii lui Cornel Ilie nu știu că acesta a divorțat de mama lor. Ce are de gând să le spună micuților: „O să fie mai ușor de înțeles pentru ei”

Data actualizării: | Data publicării:
Cornel Ilie, foto Facebook
Descriere foto: Cornel Ilie, foto Facebook

Cornel Ilie și Eliza au divorțat, în urmă cu trei ani. Artistul dezvăluie că cei doi copii ai lor nu știu nici până acum de separarea lor, însă așteaptă momentul potrivit pentru a le spune. 

În urmă cu trei ani, Cornel Ilie, liderul trupei Vunk, a decis să pună capăt mariajului său cu Eliza, după cinci ani de căsnicie. Decizia celor doi a luat în surprindere pe toată lumea, mai ales că nu dădeau de înțeles că în cuplul lor ar exista probleme. 

 

Solistul trupe Vunk a fost invitat în podcastul „Părinți CuMinți', unde a vorbit despre rolul de tată, dar și despre efectul pe care l-a avut divorțul asupra relației sale cu cei doi copii. Artistul și soția sa s-au despărțit în 2020.  Zara, în vârstă de șapte ani, și Cezar, de patru ani, nu știu nici în ziua de azi că părinții lor au divorțat. 


„Copiilor nu le-am vorbit despre divorț. Ei știu că eu și mama lor locuim separat pentru că eu am de lucru și pentru că trebuie sa plec prin țară… Dar ne vedem cat se poate de des… Sunt convins că atunci când o sa apară momentul pentru această discuție, deși pare delicată, o sa fie mai ușor de înțeles pentru ei, decât îmi închipui eu acum… Probabil la un anumit nivel ei înțeleg ceva, însă nu arată, nu se manifestă',  a spus Cornel Ilie, în cadrul podcastului.

 

Cum are de gând să le spună adevărul


'În momentul în care o să mă întrebe, o să știu exact ce să le spun pentru momentul respectiv, pentru punctul emoțional în care se află. Nu prea îmi fac mari emoții pentru discuția aceasta, pentru că, până la urmă, va fi un moment firesc', a mai adăugat solistul.

 

Motivul divorțului de Eliza

Recent, artistul a fost invitat în cadrul podcastului lui Mihai Morar, acolo unde a vorbit despre separarea de soția sa. 

 

„Există dragoste și după divorț, și după iubire” este descoperirea extraordinară pe care Cornel Ilie a făcut-o de când a divorțat.

 

Cei doi au împreună au doi copii, Zara (7 ani) și Cezar (4 ani), astfel că au păstrat o relație de prietenie pentru ca cei mici să nu simtă lipsa vreunuia dintre ei.

„În acest an l-am pierdut și pe tata (n.r. luna martie 2020). Am fost pus în fața unor momente cărora trebuia să le fac față, să scot ceva bun din ceea ce se întâmpla. Am simțit că toate lucrurile astea vin să vindece ceva în mine, nu neapărat să mă distrugă.

 

Toate vin cu lecții. Ca dovadă că noi acum cu toții, Eliza, Zara și Cezar suntem foarte bine și ne înțelegem extraordinar. Am înțeles că toată povestea nu stătea doar în conceptul ăsta de a rămâne căsătoriți și de a arăta oamenilor că nu sunt probleme în familie sau în cuplu. Sunt probleme și sunt convins că sunt la toți!

 

Pe undeva, faptul că am ales să anunțam divorțul nostru așa cum am făcut-o, cu multă prietenie, era pentru a da speranță și altora că dacă nu mai puteți continua împreună se poate face și așa. De la tv și în presă toate exemplele sunt negative, toți se ceartă, se înjură, își aduc aminte că sunt niște nenorociți deodată”, a spus Cornel Ilie, invitat la podcastul „Fain și simplu” al lui Mihai Morar.

 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel