Connect-R nu s-a mai abținut, după ce Oana Roman a vorbit despre ținuta sa: „Exprimarea nu a fost cea mai fericită”

Data publicării:
Connect-R/ captură video Youtube, DA BRAVO! by Mihai Bobonete. Captură video YouTube: a7tv
Descriere foto: Connect-R/ captură video Youtube, DA BRAVO! by Mihai Bobonete. Captură video YouTube: a7tv

Connect-R a rupt tăcerea, după ce Oana Roman a vorbit public despre ținuta pe care artistul a purtat-o de ziua sa la concertul pe care l-a susținut pe scena de la Arenele Romane.

În urmă cu câteva zile, pe 9 iunie, Connect-R a împlinit frumoasa vârstă de 42 de ani, iar cu această ocazie a organizat un concert spactaculos la Arenele Romane. La eveniment a participat și Oana Roman, care nu s-a putut abține și l-a fotografiat pe artist. Ulterior, ea a postat fotografiile, în care artistul apărea alături de tatăl său și de Johny Romano, în mediul online, iar în dreptul lor, fiica lui Petre Roman a făcut câteva precizări despre vestimentația pe care a ales-o artistul la eveniment.

„Connect-R și tatăl lui. Vă rog să observați cum poartă acest om costumul, cum stă pe el și ce prestanță are, ce atitudine. Cu asta te naști. Nu poți cumpăra. Știu mulți milionari, albi și cu pretenții, care nu sunt capabili să poarte un costum. Și aici spun un lucru pe care demult vreau să-l spun. E foarte greu să porți smoking alb și să nu pari penibil și pinguin. Îți trebuie o super atitudine. Relu o are. E unul din puținii bărbați care arată bine și are atitudinea necesară să fie mișto în smoking alb”, a scris Oana Roman pe contul său de Instagram, la secțiunea InstaStory. 

Te-ar putea interesa și: Mihai Trăistariu a reacționat în scandalul momentului! Ce spune, după ce Babasha a fost fluierat la concertul Coldplay: „Era logic să fie huiduit”

Connect-R nu s-a mai abținut, după ce Oana Roman a vorbit despre ținuta sa: „Exprimarea nu a fost cea mai fericită”

Deși Oana Roman i-a admirat ținuta lui Connect-R, ea a fost taxată dur pentru derapajul rasist. În cadrul emisiunii „La Măruță”, Răzvan Exarhu l-a întrebat pe artist dacă a văzut comentariul făcut de fiica lui Petre Roman la adresa sa. Connect-R a mărturisit că a văzut postarea și a menționat că Oana Roman nu a avut intenția de a-l jigni, deși exprimarea ei nu a fost cea mai potrivită. Artistul a subliniat că nu consideră că este o persoană rasistă, având în vedere că o cunoaște personal și că aștepta chiar să vină la concert.

Răzvan Exarhu: Doamna Oana Roman a spus că arată mult mai bine decât mulți milionari albi. Noi nu suntem rasișți, nu... Ai văzut povestea despre smokingul tău? Ai văzut acel comentariu, cum că îți stă foarte bine smokingul?

Connect-R: Te referi la comentariul Oanei Roman? Păi nu știu, a fost unul peiorativ? 

Răzvan Exarhu: A fost un rasism pur românesc!

Cătălin Măruță: Nu, eu nu cred că a fost făcut în stilul ăsta. Eu nu cred că Oana a gândit asta. Oana a vrut să-i facă un compliment lui Connect-R și de acolo s-a dus în altă zonă. Ea a spus ce bine îi stă în smoking alb, mai bine decât altora.

Răzvan Exarhu: A zis că ea știe mulți albi care ar purta... albi care își permit, milionari.

Cătălin Măruță: Pe Oana numai de rasism nu poți să o acuzi...

Connect-R: Pe Oana nu poți să o acuzi de rasism. O cunosc personal. Poate exprimarea nu a fost cea mai fericită. Eu o cunosc pe Oana, ba chiar ne-am întâlnit la nuntă la Pepe și chiar aștepta să vină la concert.

Te-ar putea interesa și: Connect-R a răbufnit, după ce Babasha a fost huiduit pe Arena Națională: „Sub niciun context nu trebuie tratat cu o asemenea reacție”

 

 

Youtube video imageGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel