Connect-R, luat la MIȘTO de Dani Oțil: Asta e faza 2, apoi mergem la Denise Rifai. M-am speriat!

Data publicării:
Dani Oțil, foto Instagram
Descriere foto: Dani Oțil, foto Instagram

Dani Oțil l-a luat la mișto pe Connect-R, în direct.

Connect-R, pe numele său real Ștefan Relu Mihalache, a avut de-a lungul anilor un succes uriaș, menținându-se permanent în topurile muzicale, mai ales cu piesa "Vara nu dorm". Mai mult, este primul rapper român care a urcat pe scena Eurovision.

Connect-R a fost invitatul lui Denise Rifai de duminică seara, în emisiunea "40 de întrebări" de la Kanal D, acolo unde a făcut declarații incredibile despre trecutul său, despre consumul de droguri, dar și despre ruptura de Alex Velea.

Apariția artistului a reprezentat un prilej de glumă pentru Dani Oțil, care nu a ezitat să nu-l ironizeze în direct la "Neatza cu Răzvan și Dani" de la Antena 1.

Dani Oțil a făcut referire în special la viciile pe care le-a avut Connect-R în trecut.

Astfel, în timpul emisiunii, la un moment dat, Dani Oțil a spus că nu s-a simțit prea bine în ultimul timp, astfel că soluția a fost să bea o gură de pălincă oferită de Nicolai Tand. Prezentatorul TV a precizat că, atunci când cauți soluții pentru probleme cu care te confrunți, aceasta este prima etapă, după care urmează drogurile și, în final, prezența în emisiunea lui Denise Rifai.

Citește continuarea pe DC News și află ce a declarat Dani Oțil despre Connect-R.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel