Connect-R, luat la întrebări de Denise Rifai: “Am făcut multe lucruri de care nu sunt mândru…”

Data publicării:
Connect-R la 40 de intrebari cu Denise Rifai
Descriere foto: Connect-R la 40 de intrebari cu Denise Rifai

Connect-R, pe numele său real Ștefan Relu Mihalache, se va afla în platoul emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Cântăreț, compozitor, dansator, cu propria casă de producție și cu milioane de fani pe rețelele sociale, lansând hituri care au însumat zeci de milioane de vizualizări, Connect-R este unul dintre cei mai cunoscuți artiști români, având de-a lungul carierei colaborări de succes cu Delia, Inna, Loredana Groza, Alex Velea, Smiley, Andra.

Connect-R este și primul rapper român care a urcat pe scena Eurovision, mai mult decât atât, în 2012 hit-ul “Vara nu dorm” s-a bucurat de un succes uriaș, ținând primul loc în topurile muzicale luni la rând.

Născut și crescut în București, într-o familie modestă, artistul afirmă cu mândrie că este de etnie rromă. Acesta are o fiică și este divorțat.

“Am făcut multe lucruri de care nu sunt mândru”, răspunde cu sinceritate artistul la una dintre întrebările adresate de Denise Rifai.

 “De ce nu vă plac trapanelele lui Alex Velea?”, “De ce vă acuză colegii că le-ați furat melodiile?”, “Când ați început să vă iubiți părinții?”, “Care a fost coșmarul copilăriei dvs.?”, “Cât timp v-ați drogat?”, “V-au schimbat banii?”, acestea sunt doar câteva dintre întrebările adresate lui Connect-R în ediția de duminică a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată de la 22:00, la Kanal D! 

 

Connect-R, despre copilăria grea și cea mai mare temere cu care a crescut: „Mi-a fost foarte frică de sărăcie”

 

Invitat în podcastul găzduit de Mihai Morar acesta a vorbit despre copilăria grea și plină de lipsuri. 


„Mi-a fost foarte frică de sărăcie. Vedeam lupta alor mei să ne pună mâncare pe masă. Acestea erau discuțiile de zi cu zi. Le-a răpit a lor mei timp de calitate. N-am memorie cu mama să-și cumpere ceva. N-am avut vacanțe împreună, nu știam de treaba asta. Frica de sărăcie și, apoi, a urmat frica de respect, de lipsa de sine. Am asistat la multe umilințe din partea străinilor la adresa părinților mei. Familiile modeste mergeau să cumpere marfă de la unguri și le vindeam la târg, ai mei, la Vitan”, a spus Connect-R în în cadrul podcast-ului „Fain și simplu”

 


Connect-R și-ar fi dorit tare mult să ajungă preot, dar mama lui i-a spus la acea vreme că are nevoie de o meserie mai sigură. Artistul spune că nu s-ar fi văzut acum în această postură, dar este în continuare foarte apropiat de Dumnezeu. În fiecare zi acesta îi mulțumește celui de sus pentru sănătatea familiei sale. 


„Am vrut să mă fac preot la 11 ani, dar a venit mama și-a zis că-mi trebuie o meserie serioasă. Dar nu cred că era o idee bună pentru mine, nu era pentru mine. Nici n-aș putea să mă călugăresc. Când mă trezesc dimineața, mă rog: «Doamne, îți mulțumesc că sunt aici! Că sunt sănătos, că și copilul este, și mama copilului meu, și părinții». Restul nu te mai poate distruge. Gata! Este minunat doar că ești”, a dezvăluit cântărețul. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel