Connect R lansează o continuare a melodiei „Vara nu dorm”: Clipul piesei chiar se încheie cu un „va urma”

Data publicării:
Connect-R
Descriere foto: Connect-R

Connect-R vrea să facă o continuare a piese „Vara nu dorm”. De asemenea, el a dezvăluit cine este artistul cu care își dorește să colaboreze. 

Connect R se pregătește de o vară plină de concerte, lansări de piese fresh și evenimente. Artistul va cânta și la We Love Music Festival, un festival mare, care adună laolaltă 30 de nume sonore din muzică și unde artistul promite fanilor un super show live, cu band. Printre artiștii care vor urca pe scena acestui festival se numără o mulțime de alte nume mari din industria muzicală de la noi și de afară. Connect R s-a arătat încântat de faptul că va cânta pe aceeași scenă cu trupa Blue și a mărturisit în cadrul unui interviu radio la Magic FM că și-ar dori chiar să facă un featuring cu ei. 

„Blue, vreau să îi cunosc pe cei de la Blue. Aș colabora cu ei, aș face o piesă R&B cu ei. Ar fi mișto!”, a răspuns artistul, întrebat cu cine și-ar dori o colaborare dintre artiștii internaționali care vor cânta la We Love Music Festival.

Blue va deschide festivalul pe data de 18 august, în timp ce Connect R va urca pe scenă sâmbătă, 20 august. Artistul și-a asigurat fanii că le pregătește un super concert la Râmnicu Vâlcea.


„We Love Music este festivalul momentului! Între 18 și 21 august la Râmnicu Vâlcea, într-un loc superb. Vor fi foarte multe trupe, dar dacă vreți să mă vedeți și pe mine, puteți să veniți pe 20 acolo. Voi susține un concert live band, cu toată echipa mea. We Love Music vă așteaptă!”

Pe lângă Connect R și Blue, pe scena festivalului vor urca peste 30 de artiști români și internaționali, nume sonore precum Ronan Keating, ATB, Jay Sean, Outlandish, 3 Sud Est, Connect-R, Lou Bega, Dr Alban, Nana, Haddaway, Oceana, Ottawan, DJ Project, Arsenie ex. O-Zone, N&D, Melody Thornton ex. Pussycat Dolls, Class, LA, Body & Soul și alții. Gazdele evenimentului: reputatul om de radio și TV Liana Stanciu și îndrăgitul artist și MC Nick de la N&D. 

Vrea să facă o continuare a piese „Vara nu dorm”


Connect R a mai dezvăluit, în premieră, o surpriză pe care o pregătește fanilor: va lansa o piesă continuare a super hitului Vara nu dorm.

„Se împlinesc 10 ani de la lansarea piesei Vara nu dorm și pregătesc o supriză mare vara asta. Clipul piesei chiar așa se încheie cu un „va urma”.  Iar acest „va urma” se va întâmpla chiar vara asta, o continuare a poveștii piesei. Urmează Vara nu dorm II.”, a declarat artistul la Magic FM. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel