Connect-R, în conexiune cu Dumnezeu. Momentul în care „vorbește” cu Divinitatea

Connect-R la 40 de intrebari cu Denise Rifai
Descriere foto: Connect-R la 40 de intrebari cu Denise Rifai

Connect-R a împărtășit cu fanii săi momentele în care simte că Dumnezeu îi vorbește.

Când este în conexiune cu Dumnezeu

Nu mai este o noutate pentru nimeni că Connect-R are o conexiune specială cu Divinitatea, care l-a ajutat să treacă prin cele mai grele încercări ale vieții sale. Cu desăvârșire, artistul împărtășește această legătură cu fanii săi și recent a dezvăluit că a avut o conversație cu Dumnezeu.

Recent, artistul a împărtășit cu fanii săi momente speciale în care reușește să comunice cu Dumnezeu și să trăiască o relație specială cu Divinitatea, mai ales când se află în mijlocul naturii. Cântărețul este profund impresionat de liniștea pe care o simte atunci când iese în natură și resimte o conexiune apropiată cu forța Divină, potrivit Wowbiz.

A fost în depresie după ce a venit pe lume fiica sa

În ciuda succesului în carieră, artistul a avut parte și de o bucurie pe plan personal - a devenit tată acum câțiva ani. Cu toate acestea, momentul trebuia să fie unul de maximă fericire, dar Connect-R s-a confruntat cu depresia când fetița sa s-a născut. El a mărturisit că, deși a fost foarte fericit, nu a fost suficient de puternic să facă față acestei schimbări.

„Am avut vreo câțiva ani de depresie, pornită de la faptul că am devenit foarte vulnerabil o dată cu nașterea fiicei mele. Când s-a îmbolnăvit ea, am avut nesiguranța aceasta în legătură cu ce i se poate întâmpla. Atât de vulnerabil sunt? Dacă i se întâmplă ceva copilului, eu nu mai sunt în stare de nimic?! Nu mai eram în stare să fac nimic.”, a declarat artistul, în podcastul La Fileu.

Connect-R a dezvăluit ce planuri are, după ce se va retrage din cariera muzicală.

Cu câteva săptămâni în urmă, Connect-R a anunțat că are în plan să se retragă din industria muzicală. Această veste a venit ca un șoc pentru fanii care doreau să continue să se bucure de hiturile artistului. Cu toate acestea, Connect-R a explicat că stilul său de viață actual nu-i mai convine, iar el dorește să se bucure mai mult de viață, de călătorii și de timpul petrecut alături de cei dragi. Deși a trecut ceva timp de la anunțul său inițial, artistul nu și-a schimbat părerea. Se pare că retragerea sa din muzică va avea loc în curând, și el a luat deja în considerare activitățile pe care le va desfășura atunci când nu va mai fi în centrul atenției și în lumina reflectoarelor.

“Da. (n.r. încă se gândește la retragere) Nu de la burn out-uri, ci de la faptul că viața nu înseamnă doar muzică. Poate o să pictez, poate o să scriu. Da. (n.r. este talentat la pictat) Am făcute lucrări, dar nu le am expuse. Da, da. (n.r. sunt ținute în casă). Eu iubesc arta, scriu. Arta nu înseamnă doar muzică. Normal că așa m-am făcut cunoscut, dar am multe de oferit. Vreau să fac și altceva! Oricât de obositor ar fi, nu muncim pe șantier, hai să fim serioși! (n.r. domeniul muzical).”, a declarat Connect-R, pentru ego.

Anunțul prin care Connect-R și-a anunțat retragerea

Cu ceva timp în urmă, Connect-R a fost invitat în podcastul lui Radu Țibulcă și a dezvăluit în premieră că intenționează să se retragă din industria muzicală. El a explicat că, deși câștigă sume importante din concerte, nu mai este dispus să petreacă ore întregi pe drum, de la un concert la altul. În ciuda acestei decizii, Connect-R a subliniat că nu va renunța complet la domeniul muzical, ci va rămâne implicat în studioul de înregistrări, unde va continua să lucreze ca producător.

„O să fac un anunț în premieră. Suntem în 2023. În maxim doi ani fratele tău se retrage ușor, ușor. Voi rămâne în studio foarte mult și probabil că o să mai fac câteva concerte mari. Vreo 4-5 în niște săli mai mari din țară, din București evident, și cam atât. Viața nu e doar turneu, aplauze și bani. Vreau să mă plimb, vreau să văd lumea asta, vreau să scriu. Anul acesta lansez prima carte, scriu de anul trecut la ea. Nu mai vreau, nu mai pot să stau pe scaunul de la mașină kilometri întregi, anul trecut am făcut criză la rinichi. Degeaba mărim prețul, e același lucru.”, a afirmat Connect-R, în podcastul lui Radu Țibulcă.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Dată: 31 iul 2023, 16:00 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience