Connect-R, despre rolul de tată și cum își educă fetița: „În fiecare seară povestim despre cuvântul sfânt”

Data publicării:
Connect-R, foto Instagram
Descriere foto: Connect-R, foto Instagram

Connect-R și Misha au rămas în relații foarte bune după divorț, de dragul fetiței lor. Cum se descurcă artistul în rolul de tată?

Connect-R este unul dintre cei mai apreciați artiști din țară, însă puțini oameni cunosc cum este acesta în rolul de tată. Artistul și frumoasa Misha au decis să pună capăt relației și să meargă pe drumuri separate. Cei doi nu și-au adresat niciodată cuvinte jignitoare sau alte acuzații, pentru ca fetița lor Maya să nu fie afectată. Sunt foarte implicați în creșterea ei, iar Connect-R este foarte atent atunci când vine vorba de educația fetiței lui. 


„Este cel mai greu și cel mai frumos, în același timp, să fii tată. E greu, pentru că faci greșeli și ulterior îți dai seama că ai greșit. Un copil e fragil, mai ales în perioada asta în care crește. Trebuie să fii foarte atent, în special cu limbajul pe care îl folosești, expresiile care îi pot cauza traume sau îl pot înălța, îl pot face să avanseze, să devină un om liniștit. E foarte important felul în care comunici cu copilul tău, și la asta lucrez – citesc, mă tot interesez despre felul în care vorbesc”, a declarat Connect-R pentru Viva!. 


Chiar dacă rolul de tată este foarte dificil uneori, așa cum spune Connect-R, acesta este foarte mândru de fetița lui, care se pare că a moștenit talentul artistic al părinților. Artistul spune că este foarte permisiv cu Maya și nu îi interzice lucruri, nici măcar nu îi impune să facă ceva anume. Doar îi sugerează ceva, iar fiica lui decide dacă își dorește sau nu să facă acel lucru. 


„Este un copil minunat, bun, e un copil foarte receptiv, ascultător cu bun-simț și crescut foarte bine, iar asta i se datorează mai mult Mishei decât mie, pentru că ea a stat foarte mult lângă ea. E un copil care ne surprinde foarte mult. La lecții, este un copil foarte muncitor, silitor, iar din punct de vedere muzical este peste amândoi”, a adăugat artistul. 


Connect-R este foarte apropiat de Dumnzeu, mai ales că a crescut cu aceste valori în sânul familiei. Artistul vorbește adesea cu Maya despre Dumnezeu, mai ales la culcare și este surprins că la vârsta de 7 ani, fetița lui înțelege atât de bine principiile morale. 


„Aproape în fiecare seară povestim despre cuvântul sfânt. Îi povestesc mai puțin despre cele greu de digerat, însă îi povestesc despe David și Goliat, despre pildele lui Hristos. Aseară, m-a făcut să plâng fiindcă îi explicam că e important să fie darnică, pentru că a spus Iisus: „Când îi dai unui prieten…, iar ea a completat… atunci îmi dau mie”, a mărturisit Connect-R. 

 

Citește și: Connect-R și Misha, adevărul despre relația lor după divorț: „Noi am evoluat foarte mult împreună”

 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel