Conflict aprins între Războinici la Survivor All Stars. Alexandra Duli a răbufnit la adresa lui Robert Moscalu: „Zici că noi suntem sclave”

Data publicării:
Captură video: Voyo
Descriere foto: Captură video: Voyo

Un conflict aprins a izbucnit în tabăra Războinicilor din competiția Survivor All Stars, când Alexandra Duli a explodat la adresa lui Robert Moscalu.

Un conflict intens a izbucnit în tabăra Războinicilor în cadrul competiției Survivor All Stars, când Alexandra Duli a explodat la adresa lui Robert Moscalu. Totul a pornit de la o remarcă făcută de Faimos.

Conflict aprins între Războinici la Survivor All Stars. Alexandra Duli a răbufnit la adresa lui Robert Moscalu

„Spălați alea, fetele! Aveți termosurile”, a spus Robert Moscalu.

„A spălat Lola tot”, a precizat Alexandra Duli.

„Stai mă puțin. Eu beau apă caldă?”, a zis Robert Moscalu.

„Cine altcineva spăla? Pe mine mă enervează că tu comentezi. Eu nu sunt vinovată. Înainte să spui ceva trebuie să verifici dacă e cineva vinovat”, a declarat Alexandra Duli.

„Dacă nu ești vinovată taci din gura aia. Asta a spus el”, a declarat Sorin Pușcașu.

Te-ar putea interesa și: Tensiuni mari în tabăra Faimoșilor la Survivor All Stars. Andrei Ciobanu o pune la zid pe Alexandra Ciomag: „Nu trebuie să fim cizme”

„Nu-mi place să spui «spală fetele», zici că noi suntem aici sclave, să spălăm încontinuu”

Indignată de remarcile lui Robert Moscalu, Alexandra Duli s pus că nu este de acord ca doar fetele să se ocupe de astfel de sarcini și că nimeni nu ar trebui să le trateze ca pe niște „sclave”.

„Nu-mi place să spui «spală fetele», zici că noi suntem aici sclave, să spălăm încontinuu. Când ai spus tu că e murdar acolo, a spălat ea. Nu-mi place să vii cu tupeu și să spui că noi trebuie să facem ceva. Nu suntem mașină de spălat. Eu nu vreau să mai vorbesc, pentru că nu are de ce să mă înțeleagă lumea pe mine greșit. Dacă 6 oameni s-au înțeles și o persoană nu e înțeleasă, de ce să mai vorbesc? De ce să mai dau din gură?”, a mai precizat Alexandra Duli.

Te-ar putea interesa și: Ana Pal, ieșire nervoasă la adresa Războinicilor, la Survivor All Stars: „Îmi țipați în urechi ca vitele. Taci, că ajungi în lac”

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Stiri


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel