Concurenta care practică sportul la bară a trecut mai departe la Românii au Talent. Andra: M-am uitat cu atât de multă admirație

Data publicării:
Georgeta Corca. Captură video: YouTube/Românii au talent
Descriere foto: Georgeta Corca. Captură video: YouTube/Românii au talent

Georgeta Corca a muncit ani de zile pentru a ajunge la performanța pe care o are astăzi. Ea a dansat pole dance și i-a cucerit pe cei din juriu și public.

În anul 2006, sportul la bară a câștigat popularitate ca formă de fitness, iar în 2009 a devenit un sport recunoscut la nivel mondial odată cu înființarea Federației Internaționale de Sporturi la Bară.

În 2012, a avut loc primul Campionat Mondial de Sporturi la Bară, la care au participat 43 de sportivi din 14 țări. Doar cinci dintre aceștia erau bărbați.

Georgeta Corca are 33 de ani și este coregraf. Ea vine din București și a oferit clipe de neuitat la Românii au Talent. A intrat pentru prima dată într-o sală de dans la 8 ani și de atunci lucrează continuu ca artist. A reprezentat România în multe concursuri și campionate internaționale și mondiale, iar acum s-a înfățișat la Românii au Talent.

Opinia juriului

„A fost atât de frumos. M-am uitat cu atât de multă admirație. Cred că e extrem de greu ce faci, și totuși pare atât de ușor pentru tine. Se vede că ai muncit mult”, a spus Andra.

„Se văd acolo pe scenă anii de experiență ca coregrafă, la mine a ajuns experiența ta din domeniul artistic cultural”, a precizat și Dragoș Bucur.

În cele din urmă, artista a trecut mai departe cu 4 de „Da”, impresionându-i pe cei din linia juriului cu un pole dance unic.

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel