Concluzie neasteptată în cazul unui actor celebru: Inima și plămânii au cedat

Data publicării:

Republica Dominicană a dezvăluit în sfârșit cauza morții actorului Ray Liotta

Cine își mai aduce aminte de filme precum „Goodfellas”(1990), „Marriage Story (2019)” sau „No Sudden Move” (2021)? Este vorba despre celebrul actor Ray Liotta, care, din păcate s-a stins din viață anul trecut, iar acest fapt a produs nu numai tristețe în rândul familiei și al fanilor, dar și numeroase întrebări în legătură cu decesul acestuia. După aproape un an, cauza decesului a fost anunțată de autoritățile dominicane ca fiind din cauza „problemelor cardiace și ale sistemului respirator”, acestea cauzând tragicul deces al actorului, conform TMZ.

Decesul a fost dat de multiplele probleme de sănătate 

Potrivit documentelor obținute de TMZ, modul de deces al actorului a fost catalogat ca fiind natural și nonviolent, citând insuficiență respiratorie, edem pulmonar - adică lichid în plămâni - și insuficiență cardiacă acută.

Documentele arată în același timp că suferea de ateroscleroză - o îngroșare a arterelor cauzată de o acumulare de plăci în căptușeala interioară a unei artere - ceea ce duce adesea la diabet și alte probleme de sănătate, conform sursei citate.

   O sursă apropiată actorului a dezvăluit pentru TMZ că artistul a rămas fără viață în timp ce dormea, evitând astfel un deces violent sau împovărat de suferințe. Acesta era la filmările filmului "Dangerous Waters". 

Cont de Facebook activ, după anunțarea oficială a decesului

După cum am precizat și la început, moartea actorului a ridicat întrebări ce au născut diverse zvonuri ale teoriilor conspiraționiste, câțiva fani crezând că acesta nu a murit, fapt datorat activității sale pe social-media după un timp îndelungat de absență, imediat după anunțarea decesului anul trecut. Contul de Facebook al acestuia începuse să publice diferite postări printre care și anunțuri neadevărate despre alti cunoscuți actori precum Ellen DeGeneres, Bruce Willis, and Arnold Schwarzenegger- toate acestea cofnuzând și alarmând publicul și fanii. În cele din urmă, unul dintre reprezentanții oficiali ai răposatului actor a preluat frâiele și a rupt tăcerea din media:

„La sfârșitul acestei săptămâni, un reprezentant al echipei lui Ray a declarat pentru TMZ că au rezolvat în cele din urmă problema, contactând Facebook și lucrând cu ei pentru a rezolva problema.”, conform TMZ.

Cu toate acestea, echipa artistului nu a reușit să pună capăt fenomenului, crezând în cele din urmă că este vorba despre un hacker care a reușit să intre pe contul lui Ray Liotte.

Acest fenomen sperie publicul deoarece, lucrând cu echipa Facebook, aceștia nu reușesc să-i interzică hacker-ului accesul pe contul actorului, deși reprezentanții lui Ray Liotte au mulțumit Facebook pentru ajutorul acordat în incercarea de a-l opri pe individul care postează în numele decedatului.

„În ciuda breșei de securitate înfricoșătoare, tabăra lui Ray spune că firma lui Mark Zuckerberg a fost ”un partener extraordinar în rezolvarea problemei”.”, conform sursei citate.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel