Compatibilitatea dintre Kim Kardashian și noul ei iubit. Analiza astrologică

Data publicării:

Acum că Pete Davidson și Kim Kardashian formează oficial un cuplu, mulți fani sunt curioși să afle ce spun semnele lor zodiacale despre relația lor.

Născut pe 16 noiembrie, starul SNL, în vârstă de 28 de ani, este "un Scorpion evaziv și pasional", a declarat pentru Bustle Kirah Tabourn, co-fondator și astrolog CUSP Astrology. Un semn de apă fix, Scorpionul este guvernat de planeta Pluto, care simbolizează renașterea și transformarea.

Kim Kardashian este născută pe 21 octombrie 1980, și este "o Balanță sociabilă și diplomatică", spune Tabour. Cunoscut drept "cel mai sociabil semn zodiacului", acest semn de aer este guvernat de Venus, planeta frumuseții și a iubirii.

Astrologul le-a analizat hărțile natale și a dezvăluit care este compatibilitatea lor astrologică și cât de bine se potrivesc cei doi îndrăgostiți.


Pete Davidson a mai avut relații cu femei celebre. A fost logodit cu Ariana Grande și a avut o scurtă relație cu Kate Beckinsale.


Kim Kardashian Compatibilitate zodiacală


Potrivit astrologului Tabourn, Davidson și Kardashian au semne solare și lunare care se ciocnesc (semnul ei lunar din Pești o  descrie drept "sensibilă, visătoare cu ochii deschiși", în timp ce al lui, în Capricorn, îl face "pragmatic și fără minte". Acest lucru indică o compatibilitate emoțională "provocatoare", perechea având nevoie de o comunicare deschisă și de limite clare, deoarece procesează sentimentele în mod diferit.

"Kim are o mulțime de plasamente mutabile, inclusiv Luna ei din Pești, ceea ce implică faptul că trebuie să fie mereu în mișcare, adaptându-se și schimbându-se în mod constant și mișcându-se prin lume", a explicat Tabourn, adăugând: "Ea ar fi o persoană care respinge prea multă stabilitate, pentru că probabil că s-ar simți sufocată".


Cu toate acestea, chiar dacă Scorpionii și Balanțele nu sunt "de obicei perechea perfectă", ei pot face ca totul să funcționeze și să se echilibreze reciproc. În ceea ce îi privește pe Davidson și Kardashian, ei au un element astrologic în comun: semnul Marte comun, ceea ce indică o conexiune profundă și o compatibilitate sexuală puternică.

 

Având în vedere că toate semnele indică o poveste de dragoste fierbinte între cei doi, Elite Daily adaugă, de asemenea, că există puține șanse ca cei doi să rămână doar o aventură. Șansele sunt ca perechea să împărtășească mai mult decât intimitatea de foc și să se "investească emoțional" în relație, spune publicația media.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel