Compatibilitatea astrologică dintre Prințul William și Kate Middleton. Ce spun astrele despre relația lor

Data actualizării: | Data publicării:
Ducele şi ducesa de Cambridge, sursa foto Instagram/ The Royal Family
Descriere foto: Ducele şi ducesa de Cambridge, sursa foto Instagram/ The Royal Family

Prințul William și Prințesa Kate sunt extrem de compatibili, potrivit unui astrolog celebru.

Kate Middleton și Prințul William trăiesc o poveste de dragoste desprinsă din basm, cum numai în filme poți vedea. Dar ce e dincolo de imaginea perfecțiunii afișasă de cuplul regal, ne spun astrele.

VEZI ȘI: Regele Charles și Camilla, Regina Consoartă, compatibilitate astrologică. Detaliul dezvăluit în astrograma cuplului Regal

Kate Middleton (Capricorn) și Prințul William (Rac) ar putea fi viitorul monarhiei engleze, dar sunt ei compatibili din punct de vedere astrologic? 

Celebrul astrolog Inbaal Honigman a analizat compatibilitatea dintre Prințul William și Kate Middleton.

"William este Rac și Catherine este Capricorn, iar aceste semne sunt cazul perfect de atracție a contrariilor", a declarat astrologul Inbaal Honigman pentru Marie Claire.

"Racul este iubitor și familist, iar Capricornul este practic și concentrat. Așa că atunci când nimeni nu găsește cheile de la ușa de la terasă, Capricornul o va face, iar când copiii vor o poveste de adormit și o îmbrățișare în plus, asta este treaba Racului. Există o compatibilitate minunată acolo."

VEZI ȘI: Horoscopul vedetelor. Cât de compatibili sunt Meghan Markle și Prințul Harry: Leu și Fecioară


Astrologul continuă: "În plus, compatibilitatea lor este mai profundă - în restul hărții lor.

"Atât William, cât și Catherine au Luna în Rac. Luna guvernează emoțiile și visele în harta unei persoane, iar Racul este un semn foarte romantic. Faptul că amândoi au în comun acest plasament înseamnă că au același limbaj al iubirii și își împărtășesc bucuria de a se îngriji unul pe celălalt, de a-și crește familia și de a sprijini eforturile caritabile."

Și asta nu e tot!

"Amândoi au, de asemenea, ascendent de foc", explică Honigman. "Semnul ascendent al lui William este Săgetător aventuros, iar semnul ascendent al lui Catherine este Leu puternic, așa că amândoi vor avea o latură spontană a personalității lor și se vor simți încântați să ia decizii de ultim moment și să se distreze mult împreună."


Compatibilitate Capricorn - Rac
 

Capricornul  este axat pe logică, pe a fi cu picioarele pe pământ și real; Racul aduce o încărcătură de intensitate emoțională în relație. Amândoi își impun unul altuia standarde înalte, temperate de un respect reciproc permanent. Într-un partener Capricorn, Racul găsește dedicare, iar în schimb Capricornul ajunge să iubească perseverența Racului. Aceste două Semne opuse ale zodiacului se pot uni pentru a crea o conexiune foarte reușită și sigură.

Racul și Capricornul sunt semne opuse și există o atracție puternică între ele. Atunci când se întâlnesc, se trezește o pasiune de necontrolat. Răbdarea pe care Capricornul o are pentru partenerul lor este ceva de care Racul are mare nevoie pentru a se relaxa și pentru a avea încredere în ei. 

Amândoi apreciază stabilitatea și simțul practic. Ca semne opuse, pot părea că au valori opuse, dar nu este chiar așa. Amândoi au nevoie de stabilitate în viața lor și vor aprecia persoanele care le oferă sentimentul de siguranță. Acesta este probabil un lucru pe care îl apreciază cel mai mult unul la celălalt, capacitatea amândurora de a nu renunța sau de a nu se da bătuți, oricât de grele ar fi lucrurile.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel