Compatibilitate ZODII: Relația cu un nativ din același semn zodiacal. Se creează sau nu o legătură puternică de iubire?

Data publicării:
Foto Freepik
Descriere foto: Foto Freepik

Cum va fi o relaţie cu cineva care are aceeași zodie ca a ta? Poate că ești deja într-o legătură veche cu un astfel de nativ sau te gândești la viitor. Există multe întrebări sau prejudecăți legate de funcționarea unei astfel de relații. Iată ce te învață despre tine!

Ești Vărsător și vrei să intri într-o relație cu un Vărsător. Foarte bine. Probabil că, având același semn solar, există și similitudini între voi sau pur și simplu, vibrați.

Mai întâi, să ne amintim ce ne spunea astrologul Daniela Simulescu:

"Vă puteţi uita la compatibilitatea pe zodii, are un rost. Dar ştiţi cum este compatibilitatea pe zodii? E doar litera "A" din tot abecedarul. Când vă uitaţi la zodii, vă uitaţi doar la "A".

Ştiu că vă place să citiţi, să căutaţi, să vă documentaţi când întâlniţi pe cineva, că să ştiţi câte ceva despre acea persoană, cum reacţionează şi să spuneţi: "Aha, eşti Rac! De aia faci asta sau te comporţi aşa!" şi acea persoană să spună "Eu nu sunt chiar aşa". Păi, da! Că omul nu e doar zodia! Sunt alţi factori importanţi în compatibilitate.

Contează foarte mult unde este Luna în astrograma personală pentru că Luna arată cum simţim. Şi dacă găsim pe cineva care simte altfel, acolo e problema, nu la zodie. Că zodia reprezintă doar personalitatea. Şi depinde de tine dacă vrei să stai cu cineva care e mai sensibil, mai îndrăzneţ, mai independent."

Așadar, adevărata compatibilitate astrologică nu se referă doar la semnele solare - se bazează pe hărțile nașterii complete ale fiecărei persoane. Indiferent dacă semnele tale solare se potrivesc sau nu cu ale celuilalt, dacă ai alte zone compatibile, există mari șanse pentru o relație de durată.

Dacă ești într-o relație cu un nativ prea asemănător cu tine, s-ar putea să-ți lipsească echilibrul. De exemplu, un semn din zodiac care are capacități de lider nu va fi prea fericit cu un nativ care vrea și el să conducă tot timpul. Se vor bate cap în cap.

Cum va fi o relaţie cu acelaşi semn zodiacal?

Berbecul este independent, încrezător și îndrăzneț. Vrea o viață activă, plină de aventură, dar este cunoscut și pentru temperamentul puțin agresiv, dar și pentru tendința de a sări imediat la concluzii. Poți trece rapid de la iubit la dușman cu un nativ Berbec.

Taurul este senzual și interesant, iar întâlnirea cu un alt nativ Taur poate să fie foarte plăcută. Se spune că există o potrivire între doi nativi din semnul Taurului, fiindcă pot funcționa ca un întreg. Însă, dacă un cuplu de Tauri nu împărtășește viziuni comune, se pot lovi de încăpățânarea specifică acestui semn zodiacal. Dar, relația cu un partener Taur te poate învăța să faci compromisuri și să reziști la greu.

 

Citește continuarea pe ASTROSENS. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel