Colostrologia. Culoarea asociată cu luna naşterii tale

Data publicării:
Colostrologia. Culoarea asociată cu luna naşterii tale. Unsplash.com/ autor Alexandr Ivanov
Descriere foto: Colostrologia. Culoarea asociată cu luna naşterii tale. Unsplash.com/ autor Alexandr Ivanov

Te simți vreodată complet atras de o anumită culoare, de parcă nu-ți poți lua ochii de pe ea? Ar putea fi mai mult decât o simplă preferinţă, iar răspunsul poate fi aflat din colostrologie. Ce înseamnă asta? Află mai jos ce legătură are data naşterii tale cu culorile preferate.

Dacă ai o afinitate pentru astrologie şi semnificaţia culorilor, este posibil să te intereseze colorstrologia, o idee şi o carte care reunește culorile, astrologia, numerologia și trăsăturile personalității, de către astrologul și numerologul Michele Bernhardt.

În colorstrologie, fiecare lună de naștere și fiecare zi de naștere sunt asociate cu o culoare specifică. Culorile fiecare au anumite trăsături sau un anumit tip de energie sau vindecare care poate aduce un sentiment de echilibru în viața ta. Ideea este că dacă ai o idee despre aceste culori te poate ajuta să găsești acel echilibru. Te intrigă? Iată ce trebuie să știi despre colorstrologie.

Cum funcționează Colorstrologia


Culorile din colorstrologie nu au fost scoase din aer. În schimb, Bernhardt a creat un sistem complex pentru a determina culorile care sunt asociate cu fiecare zi de naștere pe tot parcursul anului. Ea a folosit cunoștințele sale de astrologie și numerologie și a analizat factori precum „unde era soarele când te-ai născut, care este planeta ta conducătoare și sub ce element te-ai născut - de exemplu, focul, pământul, aerul sau apa, și vibrația numerologică a zilei tale de naștere.”

Ea a asociat fiecare dintre acești factori cu o anumită culoare, apoi a amestecat aceste culori pentru a crea o altă culoare. De acolo, Bernhardt a asociat fiecare culoare cu numele și sistemul numeric al lui Pantone.

„Pe lângă utilizarea tuturor acestor lucruri, este un limbaj intuitiv și subtil”, spune Bernhardt, citată de byrdie.com. „Deci, această parte este de a face toate citirile pe care le-am făcut de-a lungul vieții mele. A fost o combinație a tuturor acestor lucruri și au ieșit aceste culori.”

Culorile sunt o modalitate interesantă de a gândi mai profund despre tine și poate chiar să înveți un lucru sau două. Dacă te-ai născut la sfârşitul lunii, vei dori să verifici atât culoarea lunii nașterii și culoarea lunii următoare.

Citește continuarea pe ASTROSENS și află care este culoarea lunii în care te-ai născut. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel