Codin Maticiuc, tată pentru a doua oară. Prima imagine cu Ilinca Maticiuc: „Am știut dinainte că o s-o iubesc”

Data publicării:
Codin Maticiuc, foto Facebook
Descriere foto: Codin Maticiuc, foto Facebook

Codin Maticiuc a anunțat că tocmai s-a născut cea de-a doua fiică a sa. 

„Ți-ai imaginat vreodată cum e să îți cunoști măcar o mică parte din viitor? Să știi cu siguranță ziua în care vei cunoște o persoană care îți va schimba viața? Care îți va modifica prioritățile, modul de a gândi, felul în care te raportezi la viață? Te-ai gândit vreodată cum ar fi să știi exact care este ziua în care vei cunoaște dragostea?
  Să mergi la culcare în noaptea dinainte cu acest gând: "mâine". Mâine totul va fi diferit. De mâine mi se modifică întreaga structură celulară. Mâine sunt altul.


  M-am gândit la toate astea înainte să se nască Smaranda. Cum e să știi exact ziua în care o să întâlnești cea mai importantă persoană din viața ta. "Da, bro, uite ce sa fac, bine pe acasă. Peste trei zile o s-o întâlnesc pe una pentru care te voi ucide fără să stau pe gânduri ca s-o fac fericită. Tu ce faci, bro?"


  Câteva lucruri au fost chiar peste așteptări la Smaranda. Sa fiu primul care a văzut-o și mai ales primul care a ținut-o de mână. Când au dus-o în altă cameră în timp ce pe mamă o coseau, m-au lăsat sa stau cu ea. Doar noi doi. Și ne-am ținut de mână și am știut c-o s-o țin mereu.


   Am știut dinainte că o s-o iubesc. Nu am știut însă că voi fi total îndrăgostit de ea. Efectiv îndrăgostit ca de o domnișoară. Sunt mândru când rade la glumele mele, fastacit când mă pomenește, topit când mă atinge. Ca o dragoste de liceu. Tot ce-mi doresc este să mă bage puțin în seama. 


  Alt lucru este că nu am realizat că-mi poate fi și călcâiul lui Ahile. N-am știut că mai există feluri în care poate să doară total noi și crunte. N-am știut că mă pot nărui din lacrima altuia.

  Acum știu tot: dragostea ca în povesti, pasiunea nestăvilita și tot ce e mai sfânt pe lume vine să mă întâlnească în câteva zile. Vine să-mi arate că nu sunt dragon cu mai multe capete așa cum ca credeam ci unul cu mai multe inimi. Vine să salveze lumea sau măcar țara, alături de sora și fratele ei. Vine Ilinca Maticiuc”, a transmis Codin Maticiuc pe Facebook. 

Codin Maticiuc, rol de interlop în serialul Clanul. Și-a făcut „pregătirea” pe lângă Nuțu Cămătaru: „Eu am stat pe lângă el cinci ani” 

 

Codin Maticiuc face parte din distribuția serialului Clanul, care va începe în curând, la PRO TV. În exclusivitate pentru Spectacola, actorul vorbește despre rolul său în serial, dar și despre cum l-a ajutat experiența documentării cărții „Dresor de lei și de fraieri - Viața lui Nuțu Camataru”. 

Cu o distribuție uimitoare, în care noua generație de actori își unește forțele alături de cei experimentați, noul serial Clanul, care va fi difuzat în fiecare joi, la PRO TV, promite cea mai neașteptată experiență care combină calitatea cinematografică și scenele incredibile de acțiune.

Bazat pe formatul Icerde, CLANUL reprezintă o adaptare care va avea în centru o poveste captivantă, iar românii vor avea ocazia să descopere lupta clasică dintre Poliție și Mafie. Tensiunea va atinge cote înalte când poveștile de iubire vor condimenta eterna bătălie dintre bine și rău. 

Cine mai joacă în Clanul

Rolurile principale vor fi interpretate de actorii Denis Hanganu și Marian Olteanu. 

De asemenea, în „Clanul” vor juca și Carmen Tănase, George Mihăiță, George Ivașcu, Șerban Pavlu,  Vladimir Drăghia. Jojo (Cătălina Grama), Codin Maticiuc și cântăreața Theo Rose, care debutează în actorie.

 

Codin Maticiuc face echipă cu George Ivașcu

Codin Maticiuc ne-a dezvăluit că în acest serial va face echipă cu George Ivașcu, în rolurile lui Iulică și Pelicanu, „un balaur cu două capete”. Actorul se arată extrem de încântat de noul proiect și spune că este rolul în care se simte cel mai bine, până acum.

 

„Mi-a plăcut foarte mult să fac asta, din mai multe puncte de vedere. În primul rând echipa, e echipa cu care m-am simțit cel mai confortabil, până acum, actorii, colegii, cu o parte mai jucasem și eram foarte ok, dar pe mulți i-am cunoscut aici. Sunt niște super actori: George Mihăiță, George Ivașcu, Carmen Tănase. Mi-a plăcut foarte mult. Este rolul în care m-am simțit cel mai bine, până acum și am simțit eu că o să se vadă asta, relaxarea”, a declarat Codin Maticiuc pentru Spectacola

 Filmul urmărește să arate realitatea din lumea interlopă bucureșteană

 

Deși nu este inspirat din fapte reale și are la bază un serial coreean, serialul Clanul vrea să redea, cât mai aproape de realitate, viața interlopă din București. Pentru asta, scenariștii s-au documentat temeinic și chiar i-au cerut ajutorul și lui Codin, care are experiență cu zona aceasta a Capitalei. El a lucrat cinci ani la documentarea pentru cartea despre Nuțu Cămătaru, astfel că a putut observa cum se desfășoară lucrurile în lumea interlopă. 


„Scenariștii acestui serial au lucrat chiar și cu mine, pentru a fi cât mai aproape de realitate. Serialul nu urmărește neapărat povestea în sine. Povestea în sine e luată, știți că e un serial turcesc, care are la bază un serial coreean, și atunci există baza aia acolo. Dar foarte multe din adevărurile, din limbajul, din obiceiurile, din deprinderile zonei infracționale de la noi, sunt transpuse aici. Când vorbim de zona asta, atât despre polițiști, cât și despre infractori, sunt aduși cât mai mult la zona românească”, ne-a mărturisit actorul. 

 

Codin nu a avut nevoie de niciun artificiu pentru acest rol. Nu a fost nevoie să se îngrașe, să slăbească sau să meargă la sală, rolul lui fiind croit exact pe „măsura” sa. 


„Cumva,  când am fost distribuit, am fost distribuit exact așa cum sunt eu. Nu sunt genul ăla, pentru că oricum nu mă ajută fizicul, oricât aș merge la sală, nu par vreun rău, în sensul ăsta”, ne-a mai spus el. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel