Codin Maticiuc se explică: „Datorez câteva scuze. Doar EA a fost în capul meu”

Data publicării:
Codin Maticiuc, foto Facebook
Descriere foto: Codin Maticiuc, foto Facebook

Codin Maticiuc le-a transmis prietenilor și fanilor un mesaj emoționant în care le explică ce s-a întâmplat c u el zilele trecute.

Zilele trecute a fost ziua de naștere a fostului crai de Dorobanți, Codin Maticiuc. În ultimii ani, Codin a avut o schimbare fulminantă, devenind un activist care luptă pentru diverse cauze, în general legate de copiii mai puțin norocoși. După ce a devenit tată, vedeta a devenit mult mai sensibilă. Iată ce le-a mărturisit Codin fanilor. 

"Cred că datorez câteva scuze.
Acum câteva zile a fost ziua mea. Datorită faptului că mi-am dăruit-o renovării de la Fundeni și inițiativei #spitalepublicedinbaniprivati dar și din cauza pandemiei, mi-am petrecut-o alături de câțiva prieteni într-un vârf de munte. Fără petrecerea obișnuită și mult dorită. La miezul nopții, pentru că nici tort nu am avut, prietenii mi-au adus o tavă cu papanași cu o lumânare înfiptă în ei. Am suflat și mi-am pus o dorință. Nu vă pot spune ce.

Pot să vă spun însă că pentru că nu am știut că va urma, momentul nu eram pregătit cu o dorință. Ea a venit pe loc, instinctual și a a avut un singur nume propriu: SMARANDA. Așa că îmi cer scuze de la toți cei pe care îi iubesc și cărora le doresc tot binele din lume. La miezul nopții, forțat de împrejurări, doar EA a fost în capul meu", a scris Codin Maticiuc pe pagina de Facebook. 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel