Coaja de lămâie, beneficii NEBĂNUITE pentru sănătate. Ce efecte are asupra organismului

Data publicării:
Coaja de lămâie, sursa pixabay/ autor Ajale
Descriere foto: Coaja de lămâie, sursa pixabay/ autor Ajale

Coaja de lămâie este extrem de benefică pentru organism. Aceasta are efecte nebănuite.

Coaja de lămâie conține mai mulți nutrienți decât zeama acestui fruct, oferind numeroase beneficii pentru organism. Pe lângă faptul că ajută la detoxifiere, coaja de lămâie este un bun remediu împotriva cancerului şi a bolilor. Atenţie, însă, aveţi grijă ca lămâile să nu fie tratate. 

Iată cele mai importante beneficii ale cojii de lămâie: 

Potrivit conținutului său de vitamina C, coaja de lămâie este recomandată pentru întărirea sistemului imunitar și prevenirea răcelilor, gripei și infecțiilor.

Sucul sau ceaiul de coajă de lămâie combate gazele intestinale, reduce inflamațiile abdominale, îmbunătățește digestia și ajută la eliminarea deșeurilor din organism.

Lupta împotriva cancerului și a bolilor - Compușii anticanceroși găsiți în cojile de lămâie ajută la prevenirea și controlul bolii. Unii dintre compușii din cojile de lămâie sunt cunoscuți în special pentru prevenirea divizării și răspândirii celulelor canceroase.

Zeama cojii de lămâie poate curăța organismul, accelera metabolismul și te poate ajuta să slăbești.

Alte boli pe care le poate preveni sunt: Artrită, obezitate, boli de inimă, potrivit unosr studii citate de Healthline.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel