Clipe de groază pentru o mare actriță. Șase săptămâni de SPITALIZARE: M-am rugat la Dumnezeu să mă ia

Data publicării:
Adriana Trandafier. Foto: Captură Video Youtube/ AccesDirect. Antena1
Descriere foto: Adriana Trandafier. Foto: Captură Video Youtube/ AccesDirect. Antena1

Adriana Trandafir a trăit clipe de groază în urma infectării cu noul Coronavirus. Actrița a povestit ce a însemnat pentru ea acel episod.

Artista a fost depistată pozitiv cu virusul SARS-Cov2, în urmă cu două luni. A stat internată în spital timp de șase săptămâni, în așteptarea celor două rezultate negative. 


„A fost o experiență pe care Dumnezeu mi-a dat-o pentru că am putut să o duc, pentru că a trebuit să trec prin asta pentru a învăța multe lecții pe care nu le știam până acum. Nimic nu o sa fie cum a fost odată. Oamenii sunt speriați, debusolați. Nu mai știi de ce, când și de cine să te ferești. Ne este frică. Nici în curtea mea nu am ieșit. Am înțeles de la început că nu este de glumit. Lucrurile sunt foarte serioase. Într-o lună m-am văzut doar cu fiul meu. A trebuit să stau șase săptămâni în așteptarea celor două rezultate negative. Și eu și soțul meu am fost internați. M-am gandit la ce e mai rău, cum ar fi fost ca fiica mea să se trezească cu două coșciuge în fața porții”, a mărturisit Adriana Trandafir la „Acces Direct”.

Starea de sănătate a actriței a fost atât de rea, încât aceasta ajunsese să se roage să moară. 

„A fost o luptă pe viață și pe moarte. M-am rugat la Dumnezeu să mă ia, la cât de rău era, la mine s-au adunat toate simptomele. Eu nu știam, credeam că e o simplă răceală, nu aș fi crezut niciodată că acesta va fi diagnosticul”, a mai spus aceasta.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel