Cleopatra Stratan, îndrăgostită de Edward Sanda de la 15 ani: „Simțeam asta din tot sufletul”

Data publicării:

Cleopatra Stratan a povestit cum s-a îndrăgostit de Edward Sanda la prima vedere, când avea 15 ani. 

Relația lor este deja cunoscută de o țară întreagă, tânărul Edward chiar făcând pasul să o ceară în căsătorie pe fiica lui Pavel Stratan. Dar nimeni nu bănuia că dragostea dintre ei s-a înfiripat acum aproape 3 ani, pe vremea când Cleopatra avea doar 15 ani. 

Artista a povestit că prima dată când l-a întâlnit pe Edward a fost acum 6 ani, în 2014, la Caracal, când ea avea 11 ani iar actualul logodnic 11. Nimic nu avea să prevestească atunci dragostea care îi va uni. L-a ascultat cântând piesele lui Smiley și, după concert, l-a rugat să facă o poză cu ea. 

4 ani mai târziu, în februarie 2018, destinul îi aducea din nou împreună, chiar în studioul de înregistrări pe care îl împărțeau la aceeași casă de producție. 

„Am făcut cunoștință, el fiind total fascinat de mine și eu de el. Terminând înregistrările, am coborât la parter unde el încă era acolo. Avea același zâmbet larg care efectiv mi-a topit inima, iar felul în care mă privea, era de-a dreptul unic și de nedescris. Mă făcea să mă simt importantă, mă admira și sorbea din priviri, iar eu simțeam asta din tot sufletul”, a povestit Cleopatra Stratan în calitate de guest writter pe blogul Doiniței Oancea. 


Nu a durat mult și Edward i-a lansat Cleopatrei invitația de a cânta împreună, ce-i drept, nu singuri, ci împreună cu mai mulți artiști. Așa a ieșit piesa COZONAC.

 

Presa i-a cuplat înainte să se sărute prima dată

Tânăra recunoaște că i-ar fi placut ca știrile legate de „noul cuplu” al show-biz-ului să fie adevărate. Însă nu erau..încă. Dar acest fake-news a prevestit ce avea să urmeze. 

Invitați la ziua unei colege comune, cei doi au avut din nou șansa de a petrece timp împreună. 


„În seara aia ne-am comportat că un cuplu, deși nu eram, am dansat și stat împreună peste tot. Tot el m-a condus până la hotel, iar pe drum l-am întrebat din vorbă în vorbă, cum e el într-o relație, mai romantic sau mai rece…Si cu fiecare discuție realizam că semănăm foarte mult la suflete. I-am luat un cadou de Crăciun, un calendar 2020 cu pozele noatre la fiecare lună, iar el, pentru că nu îmi luase nimic din timp, s-a grăbit în ultima seară să îmi aducă pe fugă cadoul la hotel. În fața hotelului am stat cred că 15 minute în care nu ne puteam opri din a ne privi reciproc, iar înainte să plec, ne-am îmbrățișat strâns de 2 ori.

Ajunsă în cameră, am chat-uit pe whatsapp, iar la un moment dat mi-a scris: “Simt că aș putea face orice cu tine în viată și că ai fi exact ce îmi doresc”. Vă imaginați ce era în capul și sufletul meu? Edi se îndrăgostise de mine!”, a mai povestit artista. 

 

Se aud clopote de nuntă

 

 

Edward Sanda a cerut-o în căsătorie anul acesta pe fiica lui Pavel Stratan, iar cei doi sunt hotărâți să își petreacă întreaga viațpă împreună. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel