Cleopatra Stratan a susținut Bac-ul, dar nu vrea să meargă la facultate: „E o pierdere de timp”

Data publicării:
Cleopatra Stratan, sursa instagram
Descriere foto: Cleopatra Stratan, sursa instagram

Cleopatra Stratan a trecut de examenul maturității și s-a mutat cu iubitul ei. Ce planuri de viitor are frumoasa artistă?

Cleopatra Stratan este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Aceasta a cunoscut succesul încă de la o vârstă fragedă, iar acum că a terminat cu Bac-ul, vrea să se concentreze mai mult pe muzică și spune că nu are deocamdată vreun gând de facultate. Aceasta susține că pentru ea ar fi doar o pierdere de timp deoarece își dorește o carieră în muzică. 


„După liceu, nu vreau să fac direct o facultate. În cazul meu, consider că facultatea e o pierdere de timp, pentru că mă pot dezvolta în muzică şi fără aceste studii superioare şi că facultatea nu garantează succesul, mă refer la cazul meu.


Dacă voi simţi nevoia pe parcursul anilor, o pot face oricând. În viaţă, ca să ai succes şi să fii fericit trebuie să ştii ce vrei, nu ce se vrea!”, a spus Cleopatra Stratan pe Instagram. 


Cleopatra Stratan și Edward Sanda formează unul dintre cele mai apreciate și îndrăgite cupluri din showbiz. Cei doi porumbei au planuri mari pentru viitor. Chiar dacă speră ca în anul 2021 să facă și nunta, cei doi așteptă să treacă pandemia de coronavirus pentru a putea ajunge în fața altarului. 


„Ne gândim să facem marele pas în acest an în această vară, dar nu vrem să dăm mai multe detalii. Fiind motivul pandemic, nu vrem să facem un eveniment foarte mare, ceva super restrâns.


Chiar şi în momentul logodnei am vrut să fim doar noi doi şi pentru noi lucrurile simple sunt cele mai importante. O să vedem”, declara cântăreața la Antena Stars.

 

Edward Sanda și Cleopatra Stratan au declarat că nu sunt adepții tradiților, motiv pentru care vor ca nunta lor să fie una modernă.

 

„Vrem să facem ceva simplu modern, în general nu funcționam după mentalități ca domne, așa se face, că dacă nu...fiecare tradiție depinde de gusturile fiecăruia, adică noi o sa facem în funcție de cum ne place nouă”, au spus cei doi la Antena Stars.

 

Citește și: Iulia Albu și sora ei, amintiri din perioada copilăriei. Ce detaliu au observat fanii în fotografia postată de creatoarea de modă



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel