Cleopatra Stratan, recunoscătoare tatălui său: ”Nu a fost niciodată dur cu noi”

Data actualizării: | Data publicării:
Cleopatra Stratan, foto instagram
Descriere foto: Cleopatra Stratan, foto instagram

Cleopatra a dezvăluit momentele intime din familia Strătan

Cleopatra Stratan este una dintre vedetele care și-a început cariera de când avea 4 anișori. Cariera ei strălucește astăzi datorită vocii cu care a înzestrat-o bunul Dumnezeu, dar mai ales datorită familiei, care a sprijit-o încă de când era copil. 

”În prima zi în care m-am dus la grăditiță, toți mă țineau de mânuță și cred că era fascinant și pentru ei. Tatăl nostru nu a fost niciodată dur cu noi, sau să ne pălmuiască, nici nu este vorba despre așa ceva. Noi am fost niște copii cuminți, la locul lor, deoarece așa am fost crescuți de părinții noștri. Da, ne mai băteam între noi, ca frații, dar nu era decât o joacă, cum se jucau copiii la vremea respectivă”, a spus vedeta în emisiunea ”La Măruță”, de pe Protv. 

Și fratele ei este în muzică, la doar 10 ani acesta are deja pise lansate pe canalul de Youtube, melodii care au deja 1 milion de vizualizări. Întrebat de reporter cum ar carateriza-o pe Cleopatra, sora lui, acesta a răspuns:

”Cleopatra este o persoană frumoasă, deșteaptă și inimoasă”, a raspuns fratele Cleopatrei Strătan, potrivit Protv. 

Cleopatra Strătan trăiește o poveste frumoasă de dragoste cu Edward Sanda. Citește mai multGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florentina Arcu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel