Claudia Puican și Armin Nicoară au decis să meargă pe drumuri separate. Artista i-a spus adio: „Vreau să fiu remarcată și singură”

Data publicării:
Captură video: YouTube/Claudia Puican
Descriere foto: Captură video: YouTube/Claudia Puican

Claudia Puican a decis să se despartă de Armin Nicoară și să meargă pe un drum separat.

Claudia Puican și Armin Nicoară formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbizul românesc. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de câțiva ani, iar în urmă cu doi ani au spus marele DA în fața ofițerului de stare civilă. Mai mult, Claudia Puican și Armin Nicoară sunt unii dintre cei mai ceruți artiști la evenimente și sunt văzuți de public ca un duet de nedespărțit.

Claudia Puican și Armin Nicoară au decis să meargă pe drumuri separate. Artista i-a spus adio

Cu toate acestea, cântăreața a anunțat că cei doi o vor lua pe drumuri separate în carieră și nu vor mai forma o pereche pe plan muzical. Claudia Puican a dezvăluit că nu vrea să mai fie asociată cu Armin Nicoară și că își dorește să fie remarcată și singură.

„Anul 2024 este anul meu și anul hiturilor! M-am hotărât să-l deschid într-un mod spectaculos, alături de o colaborare de excepție cu nimeni altul decât Florin Cercel! Împreună am creat o melodie de dragoste specială pentru ziua îndrăgostiților, care va fi lansată pe 13 februarie pe YouTube!

Dar nu se oprește aici! Am pregătit numeroase proiecte cu artiști de top din România și dincolo de granițele ei. Mă implic atât în muzica populară din zona Olteniei și Banatului, cât și în muzica de petrecere (și manele), pentru că am binecuvântarea de a putea interpreta orice stil muzical.

Vreau să folosesc acest dar oferit de Dumnezeu pentru a aduce bucurie cât mai multor oameni ! Abia aștept ca întreaga țară să descopere ce proiecte minunate le-am pregătit!”, a precizat Claudia Puican pentru Fanatik.ro.

Citește și: Mălina Avasiloaie, colaborare inedită cu Armin Nicoară. Cei doi lansează „Alarma la distracție”: „Sper să devină hitul verii 2023”/ EXCLUSIV

Citește și: Armin Nicoară, în stare de șoc. Colega sa de scenă a fost implicată într-un grav accident rutier: „M-am lovit la spate. Mă doare foarte tare burta”

„Vreau să fiu remarcată și singură. Să nu mai gândească lumea ca suntem doar la comun”

Claudia Puican a mărturisit că, cel puțin pentru o perioadă, va pune pauză colaborărilor cu Armin Nicoară, pentru a demonstra că are succes și fără soțul său.

„Voi mai scoate piese și cu Armin. Dar vreau să fiu remarcată și singură. Să nu mai gândească lumea ca suntem doar la comun. Nu vreau să fim luați împreună mereu și să nu îmi vadă adevărata mea valoare. Ce pot să fac eu, de fapt. Fac și cu el, dar și cu alții, separat

Nu am pierdut că m-am asociat cu Armin. Din contră, doar de câștigat am avut. Dar vreau să fiu remarcată și singură sau cu alți artiști. Repet, o să facem și împreună piese, dar și separat! Așa cum face el cu alți artiști piese! Fac și eu singură cu alți artiști”, a mărturisit Claudia Puican.

Te-ar putea interesa și: Armin Nicoară, prima reacție după scandalul cu Georgiana Lobonț: „Ea a zis că nu-mi datorează nimic, dar nu e vorba doar de bani”

Te-ar putea interesa și: Scandal între Armin Nicoară și Georgiana Lobonț. Acuzată de saxofonist că îi datorează bani, artista reacționează dur: „Sunt foarte deranjată de tot ceea ce el face”

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel