Claudia Pavel petrece Revelionul în costum de baie. Escapadă exotică, la final de an

Data publicării:
Claudia Pavel, foto Instagram
Descriere foto: Claudia Pavel, foto Instagram

Claudia Pavel vrea să lase în urmă 2020 în stil mare. Artista petrece Revelionul la peste 30 de grade. Imagini de senzație din vacanța exotică. 

Claudia Pavel, alias Cream, și-a luat fiul și a plecat în egipt pentru 7 zile. Soare, mare, nisip fierbinte, cremă de plajă și tot tacâmul. 


Vedeta nu a ratat ocazia să le arate și fanilor cât de frumos și-a bronzat trupul pe tărâmul însorit, așa că a postat pe Instagram mai multe poze în costum de baie, spre deliciul internăuților, care au sărit imediat cu o mulțime de complimente. 


„Sunt multe sezlonguri pe plaja,dar vreau sa ma tavalesc in nisip si sa iau tot soarele!!Este superb aici! Mi a fost atat de dor de plajă, iar apa este limpede, calda, nisipul fin..una dintre cele mai frumoase plaje pe care am fost cu siguranta iar pentru copii este absolut perfect!❤”, a scris artista în dreptul unei fotografii în care își bea cafeaua pe plajă. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Claudia Pavel aka Cream (@claudiapaveloficial)


Fiul artistei este în culmea fericirii pentru că a văzut piramidele.  ”Azi i s-a indeplinit dorința lui Noah de a ajunge la Piramide,este într-adevăr o experiență unică!Drumul a fost lung, dar a meritat! Noah și Tudor au avut mai multă răbdare decât noi, adulții..ți ne-am creat amintiro pe care nu le vom uita niciodată!”, a scris Claudia pe Instagram. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Claudia Pavel aka Cream (@claudiapaveloficial)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel