Claudia Pătrășcanu vrea să se împace cu Gabi Bădălău: „Trebuie să fie bine, pentru că lucrurile se mai așază ușor, ușor”

Data publicării:
Claudia Patrascanu, foto Instagram
Descriere foto: Claudia Patrascanu, foto Instagram

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău vor să îngroape securea războiului. Ce anunț a făcut artista?

Claudia Pătrăscanu și Gabi Bădălău se află de multe luni de zile în război. Cei doi și-au adus de-a lungul timpului acuzații grave și se ceartă pentru custodia copiilor. Chiar dacă în trecut și-a acuzat fostul soțul de lucruri îngrozitoare, acum Claudia Pătrășcanu își dorește să se împace cu fiul de milionar. 


Artista susține că fiecare are drumul lui și este necesar să divorțeze cât mai curând. În ceea ce privește relația faceristului cu cei doi copii, artista susține că cei mici au fost la tatăl lor acasă, în Bolintin și s-au simțit foarte bine. Claudia vrea să aibă o relație de prietenie cu fostul soț, de dragul celor doi băieți pe care îi au împreună. 


„Am reușit să îi convingem pe copii să meargă la Bolintin pentru că trebuie să aibă contact cu toată lumea. S-au întors ok, foarte bine, și-au reluat activitățile de aici. Eu nu pun întrebări, dacă vor îmi spună ei, spun. Nu prea sunt eu de acord cu niște lucruri de acolo, dar poate vom rezolva problemele. În iunie pe 13 iunie. 13 mi-a purtat întotdeauna noroc, nu m-a deranjat niciodată și nu m-a supărat.

 
Trebuie să fie bine, pentru că lucrurile se mai așază ușor, ușor. Vreau să divorțez. Mi se pare că deja suntem de mult timp în situația asta și este cazul să divorțăm pentru că este oarecum rușinos. Fiecare are un drum, poate celălalt vrea să își facă viața și noi stăm într-o căsnicie. Nu e corect. Mai sunt puține termene, foarte puține. Asta depinde și de noi”, a spus Claudia Pătrășcanu la Antena Stars. 


Ce spune Claudia Pătrășcanu despre o nouă relație de iubire?


„Bărbatul care va exista în viața mea va trebui să respecte asta. Dacă va ințelege că sunt persoană publică, atunci înseamnă că este cu adevărat și bărbat. Niciodată nu am fost acel om disperat să fiu cu cineva. Viața mea este frumoasă, așa cum știu eu să mi-o fac. Eu mă simt foarte bine cu mine”, a spus Claudia Pătrășcanu pentru Antena Stars.

 

Citește și: Claudia Pătrășcanu a trecut peste despărțirea de Gabi Bădălău: „Nu aș putea să mai fiu cu un om față de care nu mai am sentimente”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel