Claudia Pătrășcanu vrea să dea o nouă șansă iubirii: „De data asta voi căsca bine ochii”

Data publicării:
Claudia Patrascanu, foto Instagram
Descriere foto: Claudia Patrascanu, foto Instagram

Claudia Pătrășcanu a vorbit despre o nouă relație de iubire. Ce pretenții are vedeta de la bărbatul care va veni în viața ei? 

Claudia Pătrășcanu a trecut prin clipe grele în ultima perioadă din viața ei. Vedeta a suferit enorm din cauza divorțului de Gabi Bădălău. Aceasta a găsit puterea de a trece peste în cei doi băieți ai săi. Vedeta este devotată creșterii și educării lor și spune că deocamdată nu își dorește altceva decât să poată avea grijă de cei mici. Chiar dacă știe că pe viitor își va reface viața, aceasta spune că va fi mult mai atentă la omul care va vrea să intre în viața ei. 


”Normal că la un moment dat se va întâmpla acest lucru, chiar nu-mi doresc să rămân singură, sunt un om căruia îi place să iubească, îi place iubirea, sunt o persoană pasională și în momentul în care sunt cu cineva îmi place dăruiesc și să dăruiesc iubire pentru că ce e mai de preț pe lumea asta, e iubirea, se va întâmpla acest lucru la un moment dat din viața mea, dar consider că n-a venit din acel moment”, a spus Claudia Pătrășcanu pe Instastory.

 

Cătălin Moroșanu, nevoit să renunțe la cariera sa de sportiv: „Meniscul este rupt, trebuie să mă operez”


Claudia Pătrășcanu este de părere că bărbatul care va veni în viața ei, va trebui să înțeleagă foarte bine trecutul ei și să aibă o relație bună cu cei doi băieți, deoarece artista susține că doar așa lucrurile vor putea funcționa. Claudia Pătrășcanu este foarte atasată de copii și nu și-ar vedea viața fără existența lor. 


”Sper și îmi doresc să fie un om special de data asta și acela care va înțelege situația asta, acela va primi și atenția mea și va avea un loc undeva în sufletul meu, dar cum am foarte mulți pretendeți, sper ca de data asta să aleg bine că dacă gafez și de data aceasta vai de mine, dar simt că nu va fi așa pentru că de data asta voi căsca bine ochii”, a mai spus artista. 

 

S-a aflat. Roxana Vancea va fi mămică de băiețel. Ce nume a ales Milan pentru bebeluș



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel