Cătălin Moroșanu, nevoit să renunțe la cariera sa de sportiv: „Meniscul este rupt, trebuie să mă operez”

Catalin Moroșanu, foto Instagram
Descriere foto: Catalin Moroșanu, foto Instagram

Cătălin Moroșanu a primit o veste cruntă din partea medicilor. Sportivul nu va mai putea intra în ring. 

Cătălin Moroșanu a primit o veste tristă. Recuperarea sa nu a mers prea bine și va avea nevoie de operație. Asta l-ar putea împiedica să mai intre în ring și să își continue cariera de sportiv. Accidentarea din cadrul competiției Survivor Româniai-a schimbat viața sportivului la 180 de grade. Acesta se gândește serios să treacă în postura de antrenor. 


„Din ultimele analize se pare că recuperarea nu a decurs cum trebuie, meniscul este rupt, trebuie să mă operez. Nu cred că o să mă mai lupt. Eu cred că în viață primești niște semne și Dumnezeu mi-a arătat că am avut o carieră frumoasă, am realizat multe lucruri în sportul meu, dar ar trebui să mă îndrept spre mentoring, antrenoriat. O să deschid o academie și o să încep alt drum. Totul în viață se întâmplă cu un anumit scop”, a spus Cătălin Moroșanu într-un interviu pentru VIVA. 


Cătălin Moroșanu și-a început cariera de sportiv la vârsta de 21 de ani dintr-o simplă întâmplare. Nu s-ar fi gândit niciodată că va ajunge atât de departe, mai ales că a mers la kickboxing doar pentru a scăpa de kilogramele în plus. Sportivul susține că a cucerit pe toată lumea cu umorul său și accentul moldovenesc. 


„Nu a fost o chemare, a fost destin, mai ales că aveam 21 de ani. Am intrat în sala de kickboxing, la maestrul Mihai Constantin dintr-o întâmplare. M-am dus să slăbesc, nu m-am gândit la performanță, nici nu visam că voi ajunge vreodată în primii 16 jucători din lume, mai ales că aveam un fizic nepotrivit pentru categoria grea.


Dar după șase luni de sport m-am dus la o preselecție, m-au văzut organizatorii, m-au plăcut pentru umorul meu și pentru accentul moldovenesc și de acolo a început totul”, a adăugat sportivul. 

 

Citește și: Cosmin Stanciu de la Survivor 2021 se confruntă cu probleme grave de sănătate: "Mă aflu sub supraveghere medicală"Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Dată: 18 iun 2021, 19:15 | Categorie: Vedete
Get it on App Store Get it on Google Play