Claudia Pătrășcanu, terorizată de Gabi Bădălău. Ce mesaje i-ar fi trimis fostul soț: „Dacă le-as depune în instanță, lumea ar fi șocată”

Data publicării:
Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, sursa Facebook
Descriere foto: Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, sursa Facebook

Claudia Pătrășcanu susține că fostul soț o terorizează cu mesaje. 

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău sunt într-un continuu scandal. Deși au divorțat, oficial, cei doi nu pot îngropa securea războiului, astfel că tensiunile și certurile dintre ei continuă să ia aploare pe zi ce trece. Artista a declarat, în cadrul unui interviu recent, că fostul soț o terorizează cu mesaje și din acest motiv nici nu poate să muncească. 

Claudia Pătrășcanu, terorizată de Gabi Bădălău

Artista a mărturisit că fostul soț îi trimite mesaje vocale în care urlă, o abuză și o hărțuiește. Din acest motiv, Claudia Pătrășcanu susține că nu mai poate nici să-și desfășoare activitatea de artist. 

„Nu am voie să muncesc. Am fost la un concert sâmbătă, la Constanța. Dar copiii au rămas cu mama. Mi-a dat patru vocale în care urla și mă abuza. Mă hărțuiește. De cinci ani face asta. Dacă aș depune la instanță aceste mesaje, așa cum mi s-a sugerat, lumea ar fi șocată. Eu după el nu am voie să fac nimic, nici să fiu plecată. Niciodată nu-mi voi dori însă ca tatăl copiilor mei să ajungă rău, pentru ca asta înseamnă ca și copilul să sufere. Mă rog la Dumnezeu să-mi dea putere ca să pot să muncesc”, a declarat Claudia Pătrășcanu în exclusivitate pentru cancan.ro.

„Copiii nu pot trăi până la 24 de ani cu 300 de lei pe lună, e batjocură”

Claudia Pătrășcanu a povestit că fiul său cel mic își dorește să joace fotbal, iar cel mic tenis, însă tatăl lor nu îi susține deloc. 

„Nicolas (nr. fiul său cel mic) și-a dorit să facă un pas mare, să joace la Academia Hagi. L-am transferat. El este foarte talentat. Au trei-patru antrenamente pe săptămână. De la 6 ne trezim. Taică-su nu înțelege. Cel mare își dorește și el, face tenis. Dar îi demoralizează, nu vrea să-i susțină. Îi este greu să vină la Constanța, să stea cu ei. În week-end-uri trebuie să meargă la meciuri. Dar nu-l interesează. Copiii au doar susținerea mea să facă ceea ce-și doresc. Școala le-o plătește, el a vrut la privat. Dacă nu, îi scoatem și îi dăm la stat. Dar ei nu pot trăi până la 24 de ani cu 300 de lei pe lună, e batjocură, e sub orice critică. Dar dacă atâta a considerat el”, a mai spus artista. 

Claudia Pătrășcanu recunoaște că își dorește să aibă doar liniște, pentru a-și putea crește copilașii. 

„Copiii devin ceea ce le transmit mamele și părinții. Mama are un rol important în viața unui copil. De aceea eu mereu încerc să fac fapte bune, să fiu înțeleaptă, pentru ca ei asta să absoarbă de la mine. Am cerut consiliere psihologică pentru copii, mi-au respins-o. Ei trec prin anumite situații dificile. Îmi doresc să-și vadă fiecare de viața lui. Eu tac pentru copiii mei, nu mai vreau să fiu implicată în scandaluri declanșate de ei. Fac totul prin Protecția copilului care m-a ajutat să iau legătura cu ei atunci când au fost la tatăl lor”, a mai precizat artista. 

Citește și: Gabi Bădălău, primele declarații despre dosarul deschis împotriva Claudiei Patrășcanu: „Eu nu aveam drept”

Claudia Pătrășcanu, acuzații grave din partea fostei soacre. Cum se apără artista: „Îi consider pierduți sufletește”

Jean Paler a fost transferat în patru spitale, după ce i s-a făcut rău pe scenă. Cum se simte actorul: "Nu mai au ce să îmi facă. Inimioara a obosit și ea, ar fi cazul să mă retrag"

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel