Claudia Pătrășcanu, acuzații grave din partea fostei soacre. Cum se apără artista: „Îi consider pierduți sufletește”

Data publicării:
Claudia Pătrășcanu, foto Facebook
Descriere foto: Claudia Pătrășcanu, foto Facebook

Scandalul continuă între Claudia Pătrășcanu și fosta soacră. Artista a dezvăluit ce acuzații i-a adus mama lui Gabi Bădălău. 

Despărțirea dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău a fost una plină de scandal. Chiar dacă cei doi au divorțat, oficial, tensiunea dintre artistă și soacra sa continuă. Mai exact, mama lui Gabi Bădălău a ales să își dea în judecată fosta noră acuzând-o că ar fi pus microfoane printre hainele copiilor, în momentul când cei mici veneau să petreacă timpul împreună cu tatăl lor și familia din partea lui.

Claudia Pătrășcanu, acuzații grve din partea fostei soacre

Artista a recunoscut că nu vrea să vorbească despre acest subiect și singurul lucru care o interesează în prezent sunt doar copiii. 

„Nu vreau să mai vorbesc despre acest lucru, am și scris pe pagina mea de Facebook. Nu este ușor să le duc pe toate dar nici nu a murit nimeni din asta. Acum suntem foarte ocupați cu programul, atât eu cât și copiii. Ambii băieți merg la Academia de Fotbal Gheorghe Hagi și fac sport – fotbal mai exact.

Sunt foarte încântați. Plus că așteaptă și școala ei, ne pregătim intens de școală. Cât ce privește ajutorul financiar din partea lui Gabi pentru începerea școlii pentru cei doi băieți pe care îi avem împreună, nu știu să își spun nimic”, a declarat Claudia Pătrășcanu pentru Click!

„Aceste persoane s-au unit pentru a continuă să îmi facă rău”

„Consider ca aceste multe procese sunt mereu o invenție, doar pentru a mă ruina financiar, să îmi deranjeze liniștea, echilibrul și creșterea copiilor. Sunt 5 ani în care nu mi-am dorit decât să fiu lăsată în pace! Sa trăiesc! Aceste persoane s-au unit pentru a continuă să îmi facă rău și să îmi dorească răul….oameni pe care îi consider pierduți sufletește, oameni care duc o lupta cu interiorul lor si care nu reușesc sa trăiască în liniște”, acesta este o parte din mesajul postat de cântăreață în urmă cu puțin timp.

Claudia Pătrășcanu a spus adevărul despre relația cu bărbatul care a cerut-o de soție

Chiar dacă a primit inelul de logodnă, Claudia Pătrășcanu recunoaște că momentan nu își mai dorește să ajungă în fața altarului, mai ales după perioada tensionată prin care a trecut din cauza căsniciei cu fostul soț. 

„Cred că trebuie să fii pregătit ca să faci saltul acesta, pregătit sufletește. Eu ce să fac? Mă leg la cap iar? Ca să fac așa o glumă… Într-o căsnicie se schimbă foarte multe lucruri și mi se pare că te transformă pe tine, ca om și transformă și relația.

Știu cum e să fii mireasă, să faci nuntă… Nu spun nu, poate mă căsătoresc iar la 50 sau la 60 de ani, dar nu sunt 100% sigură și pregătită că vreau să fac pasul ăsta acum, în momentul ăsta. Îmi place foarte mult poziția de relație înainte de căsătorie, de atenția acordată.

Oamenii își arată mai mult iubirea și respectul, dar după căsătorie se schimbă atât de multe, încât parcă se întoarce pământul pe dos. Îmi place ideea de relație înainte de căsătorie. Nu trebuie să te grăbești să ajungi la căsătorie! Toți oamenii se schimbă într-o căsnicie. Respectul începe să se diminueze, intervin alte priorități, probleme și situații. Am o viață acum, trăiesc în liniște. Nu mă stresează nimeni. Nu dau explicații dacă vreau să ies cu copiii, dacă vreau să dorm mai mult, dacă nu vreau să gătesc. Iată că, dacă ești căsătorit, nu poți să jonglezi cu lucrurile astea, trebuie să faci sacrificii. Nu aș vrea să mă arunc cu capul înainte, doar de dragul de a mă căsători! Să o iau de la capăt? Întotdeauna trebuie să cântărești!', a declarat Claudia Pătrășcanu, în exclusivitate pentru Playtech Știri.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel