Claudia Pătrășcanu și Bianca Drăgușanu, război TOTAL: ”Desfrânată! Falsă”. Cum a răspuns actuala iubită a lui Gabi Bădălău

Data publicării:
Claudia Patrascanu, Bianca Dragușani. Colaj foto Instagram
Descriere foto: Claudia Patrascanu, Bianca Dragușani. Colaj foto Instagram

Se încing spiritele între Claudia Pătrășcanu și Bianca Drăgușanu. Cele două dive au ajuns la cuțite, după ce Gabi Bădălău a început o relație cu frumoasa blondină. Fosta soție a jignit-o fără rețineri.

Invitată în platoul emisiunii „La Măruță”, de la Pro TV, Claudia Pătrășcanu a fost supusă celebrei probe de foc: „Spui tot sau iei foc”. astfel că fosta soție a lui Gabi Bădălău a preferat să își descrie rivala în câteva cuvinte în loc să guste din sosul iute.


 ”Desfrânată! Falsă! Nu e un exemplu bun pentru mine, dar și pentru orice mamă. Ăsta-i adevărul.” a spus Claudia Pătrășcanu despre Bianca Drăgușanu. ”Mă bagi în gura lupului. Dacă nu mi-a fost frică de Bădălău, de ce mi-ar fi frică de ea?”, a spus mai Claudia Pătrășcanu

Reacția Biancăi Drăgușanu


Actuala iubită a lui Gabi Bădălău a reacționat imediat după ce a aflat cum a vorbit despre ea artista. 


„Este deprimată, îmi este milă de ea. Ca să îi treacă deprimarea îi fac cadou toate florile pe care le-am primit de ziua mea şi de 1 martie. Să o ajute să iasă din depresie. Îi mulţumesc că s-a autodescris. Prin cuvintele pe care le-a folosit se caracterizează pe ea. A zis totul despre ea, nu despre mine. Cifra mea de afaceri de anul trecut este de 300 de mii de euro. Din contracte de imagine și business. Şi asta chiar dacă a fost pandemie”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru SpyNews.ro.


Mai mult, Bianca se arată generoasă cu rivala sa și chiar s-a oferit să o ajute cu bani. 


„Dacă are nevoie de bani, o împrumut eu sau îi fac cadou niște bani. Mie îmi merge bine cu banii. Eu apar la tv sau în public să vorbesc despre afacerile mele şi despre familia mea, nu să jignesc alte femei. Iar ea , din păcate, are o anumită vârstă şi nu ştie decât să îşi facă copiii şi familia de ruşine. Norocul ei sunt eu, că dacă nu se lega de numele meu, nu o mai băga nimeni în seamă. Se vede că e slabă şi cu sufletul, şi cu portofelul. Îi plătesc şi un psihiatru, dacă vrea. Nu e problemă. Să îşi revină un pic. Este foarte urât ce face”, a mai adăugat vedeta.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel