Claudia Pătrășcanu refuză să plătească o factură uriașă: „Nu plătesc. Să vedem ce se va întâmpla”

Data publicării:
Claudia Pătrășcanu, foto Facebook
Descriere foto: Claudia Pătrășcanu, foto Facebook

Claudia Pătrășcanu e foc și pară după ce a primit o factură uriașă la curent

Claudia Pătrășcanu a primit o factură uriașă la curent, în condițiile în care, spune ea, nu și-a schimbat obiceiurile de consum.

Vedeta a primit o factură la curent în valoare de 1700 de lei. Artista spune că, în mod normal, avea un consum de maximum 200 de lei, astfel că factura cu pricina ar fi undeva de aproape opt ori mai mare față de cât plătea în mod normal.

”Crede cineva că va scăpa de facturile exorbitante ale curentului? Nici eu n-am scăpat. Mi-au venit 1700 de lei, în condițiile în care eu din luna octombrie stau cu centrala, eu nu fac economie datorită faptului că avem copii. Avem și o casă foarte bine făcută, e destul de călduroasă, din octombrie am dat drumul la căldură, dar nu are legătură. Cam astea sunt strategiile, cam așa vom învăța să trăim dacă nu facem ceva noi, populația”, a spus artista pentru spynews.

Artista refuză să plătească factura exorbitantă

Mai mult, vedeta spune că nu are de gând să plătească factura și că așteaptă explicații din partea furnizorului. 

”Nu o voi plăti, clar. Vreau să mi se dea explicații pe ce, cum, în condițiile în care mai mult de 200 de lei n-am plătit, nu am consumat mai mult. Nu plătesc, îi sfătuiesc și pe ceilalți să nu plătească, să vedem ce se va întâmpla, că fără căldura nu ne vor lăsa”, a mai spus Claudia Pătrășcanu.

Claudia Pătrășcanu a câștigat procesul împotriva lui Gabi Bădălău

 

În urmă cu o lună, după o lungă perioadă în care Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu  s-au luptat pentru custodia copiilor, instanța a decis ca domiciliul micuților să fie la mama lor. 

„Respinge ca neîntemeiate excepţiile tardivităţii, lipsei de interes şi lipsei calităţii procesual active Admite în parte cererea principală modificată; admite în parte cererea reconvenţională modificată Stabileşte locuinţa minorilor …… la domiciliul mamei. Stabileşte contribuţia părinţilor la întreţinerea minorilor in în cuantum de 1/3 din venitul salarial net lunar realizat de fiecare dintre părinţi, revenind fiecărui minor câte o contribuţie de 1/6 din acest venit, contribuţie ce se va presta în natură de către mamă şi prin echivalent bănesc de către tată, începând cu 17.11.2022 până la majoratul minorilor.

Stabileşte program minimal de desfăşurare relaţie personală copii/ tată, cu preluarea minorilor din locuinţa mamei, după cum urmează: – În săptămânile 2 şi 4 din lună, de vineri, ora 12,00 până duminică ora 20,00 – În anii pari: * prima jumătate a fiecărei vacanţe şcolare, începând cu ora 10 ,00 a primei zile de vacanţă până la ora 18,00 a ultimei zile din program . * zilele aniversare ale minorilor, începând cu ora 10,00 până a doua zi , ora 10,00 – În anii impari: * a doua jumătate a fiecărei vacanţe şcolare începând cu ora 10 ,00 a primei zile de program până la ora 18,00 a ultimei zile de vacanţă ; * zilele onomastice ale minorilor , începând cu ora 10,00 până a doua zi , ora 10,00.

Obligă reclamanta-pârâtă la respectarea programului minimal sus menţionat; Respinge în rest cererile ca neîntemeiate. Compensează cheltuielile de judecată. Cu apel în 30 zile de la comunicare; cererea de apel se depune la Judecătoria Sector 6. Pronunţată azi, 17.11.2022, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin intermediul grefei instanţei', se arată în hotărârea judecătorească.

Claudia Pătrășcanu: „Copiii mei sunt totul'

„S-a așternut liniștea și bucuria in sufletul nostru! Ați făcut parte din trăirile mele, poate am plâns împreuna,am zâmbit sau am răbufnit, am așteptat și am răbdat. Astăzi ma simt exact ca atunci când am născut acești îngeri buni. Sufletele voastre bune, rugăciunile voastre și toată susținerea moralului meu, au fost auzite de Dumnezeu! Va multumesc, înzecit!

Când ai avocați cu conștiința, care lupta cu dreptate, atunci Puterea Domnului e și mai Mare. Când ai iubirea sinceră a oamenilor curați, nimic nu poate sta in cale. BINELE ÎNVINGE RĂUL! Nimic nu valorează mai mult pentru mine in aceasta viața….. Copiii mei sunt TOTUL! Sa fiți binecuvantati!', a scris Claudia Pătrășcanu pe rețelele de socializare.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel