Claudia Pătrășcanu recunoaște că nu are nimic pe numele ei: „Casa nu este a mea, mașina nu este a mea, pur și simplu totul este al lor”

Data actualizării: | Data publicării:
Claudia Pătrășcanu, Captură video YouTube
Descriere foto: Claudia Pătrășcanu, Captură video YouTube

Claudia Pătrășcanu a dezvăluit, într-un interviu pentru „Star Matinal”, că nu are nimic pe numele ei. Artista a recunoscut că mașina și casa sunt pe numele mamei sale.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au trăit o frumoasă poveste de dragoste, iar din iubirea celor doi au venit pe lume doi băieți minunați, Gabriel și Nicolas. După finalizarea procesului de divorț și de custodie a copiilor dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, artista și-a găsit liniștea și echilibrul alături de cei doi băieți, pentru că micuții au rămas să locuiască la mama lor.

Claudia Pătrășcanu nu are nimic pe numele ei

În urmă cu aproape un an, Claudia Pătrășcanu s-a mutat cu cei doi băieți ai săi într-o vilă din Constanța. Cu toate acestea, a mărturisit că locuința și mașina pe care le are nu sunt pe numele ei, ci pe numele mamei sale. Artista, în vârstă de 45 de ani, este recunoscătoare părinților săi pentru tot ce are. 

„Eu, la 43 de ani, nu am nimic pe numele meu. Eu nu am nimic. Totul este pe numele mamei mele, pentru că totul îi aparține ei și tatălui meu, bineînțeles, care nu mai este printre noi. Ei au muncit foarte mult și nu au vrut să îmi lase nimic pe numele meu. Și copiii, nepoții… mama le-a explicat, le-am arătat și actele și tot să știe că ceea ce muncit, cât cânt și ce aduc umplem frigiderul, plătim activitățile, atât cât ne permitem. Le-am spus, casa nu este a mea, mașina nu este a mea, pur și simplu totul este al bunicilor”, a spus Claudia Pătrășcanu, într-un interviu acordat pentru „Star Matinal”.

Youtube video image

Te-ar putea interesa și: Claudia Pătrășcanu: „Sunt foarte mulți bărbați care mă caută, mă cer de nevastă”. Artista a înflorit după divorțul de Gabi Bădălău

„Când mergem la cumpărături îi responsabilizez. Ei fac cumpărăturile și eu plătesc”

Cu banii pe care îi câștigă din muzică, artista încearcă să le ofere băieților săi strictul necesar și să îi învețe să fie responsabili.

„Așa și vreau să îi cresc. Vreau să fie pe picioarele lor. Orice ar face în viața asta, și dacă nu este fotbalist și este instalator, are un job bine stăpânit, în mâinile lui, să fie util. (...) Eu nu i-am lăsat niciodată singuri, dar la un moment dat, pe la 13 ani, probabil că da. Când mergem la cumpărături îi responsabilizez. Ei fac cumpărăturile și eu plătesc. Mă mai plâng uneori că nu am bani și chiar se întâmplă să nu am, dar ei doi sunt copii foarte buni și mă înțeleg.

Nu mi-au făcut niciodată crize de genul să se dea de pământ, nu, niciodată. Le-am spus că atunci când avem bani le iau o jucărie, iar dacă vor mai mult le iau altădată și înțeleg. Îmi doresc să îi văd bărbați la casa lor, să fie responsabili, să fie iubitori, să fie tați adevărați, să se ocupe de copiii lor, de soțiile lor, să le ajute. Asta îmi doresc pentru ei.

Îi învăț, le explic. Noi vorbim lucruri mari, pentru că ei sunt foarte inteligenți acum și pun tot felul de întrebări și trebuie să ai explicație pentru fiecare întrebare a lor, cât pentru vârsta lor să înțeleagă”, a mai declarat artista.

Te-ar putea interesa și: Gabi Bădălău, primele declarații despre procesul pe care i l-a deschis fostei soții: "O apucau crizele și nebuniile... am adus-o în fața instanței. De 4 ani o rog..."

Te-ar putea interesa și: Claudia Pătrășcanu, acuzații grave din partea fostei soacre. Cum se apără artista: „Îi consider pierduți sufletește”

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel