Claudia Pătrășcanu, pregătită să ajungă din nou în fața altarului: „Până te însori tu, măi Bădălău, cred că mă mărit eu”

Data publicării:
Claudia Patrascanu, foto Instagram
Descriere foto: Claudia Patrascanu, foto Instagram

Claudia Pătrășcanu vrea să înceapă o nouă relație de iubire. Care sunt pretențiile vedetei?

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au avut unul dintre cele mai controversate divorțuri din showbiz. Timp de doi ani, cei doi s-au certat pentru custodia copiilor și și-au adus acuzații grave. Claudia a suferit enorm din cauza divorțului, dar acum spune că a trecut peste și este liniștită și împăcată cu situația. 


Totuși spune că și-ar dori pe cineva cu care să înceapă o nouă poveste de iubire. Claudia Pătrășcanu a făcut declarații șocante și spune că se va mărita ea înaintea lui Gabi Bădălău, despre care s-a tot scrris că va ajunge în fața ofițerului de stare civilă alături de frumoasa Bianca Drăgușanu. 


”Mi-aș dori să se întâmple și pe planul ăsta ceva frumos în viața mea. Dar vreau să fie un om foarte special. Am avut o perioadă cruntă. Mi-aș dori să se întâmple și la mine, dar eu sunt cerebrală și cântăresc mai bine ca niciodată acum.


Deschid ochii larg. Iar acel om care va accepta situația mea, pentru că e complicat acum, și viața asta și mă va accepta cu totul, consider că omul ăla va merita o șansă. De ce să nu mai pot iubi? De ce nu? Cred că mă mărit eu până se însoară Bădălău, că tot zice că se însoară. Bine, nu zice el, zice altcineva. Dar până te însori tu, măi Bădălău, cred că mă mărit eu!”, a declarat Claudia Pătrășcanu pentru Antena Stars.


Claudia Pătrășcanu a fost acuzată de Gabi Bădălău că ar avea un amant. Artista a vrut să lămurească situația și a declarat că nu există niciun bărbat în viața ei acum. Ba mai mult, spune că abia așteaptă să se termine divorțul și să nu îi mai poarte numele afaceristului. 


”Nu, nu este adevărat că am pe cineva în momentul de față, dar vreau să îmi refac viața. Nu există în momentul de față o persoană, cel mai important lucru acum pentru mine sunt copiii. Nu am pe nimeni. Vreau să ies din acest divorț și, după, mă gândesc la asta. Doresc să scap de acest nume, să-l ia altcineva! Voiam ca și micuții mei să îmi poarte numele, însă nu se poate”, a declarat Claudia Pătrășcanu pentru impact.ro.

 

Citește și: Mugur Mihăescu locuiește într-o vilă imensă. Care este secretul unei cariere de succes: „Nu m-am îmbogățit peste noapte”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel