Claudia Pătrășcanu, apel DISPERAT: „Mă amenință. Vor să-mi facă rău prin tot felul de mijloace nedrepte”

Data publicării:
Claudia Patrascanu, foto Instagram
Descriere foto: Claudia Patrascanu, foto Instagram

Claudia Pătrășcanu trece prin momente grele după despărțirea de Gabi Bădălăi. Vedeta cere ajutorul oamenilor și acuză familia fostului soț că i-ar vrea răul.

Vedeta a postat un mesaj pe rețelele de socializare în care își strigă disperarea. Potrivit acesteia, familia fostului soț ar împiedica-o să își vadă proprii copii și ar amenința-o grav. 

„Ajung să scriu acest mesaj cu gândul că cineva va înțelege ce trăiesc eu în aceste momente cu fam. Bădălau, cu sora fostului meu soț, mama acestuia, soțul și întreaga familie mă abuzează emoțional, mă amenință că îmi vor lua copiii, îmi trimit mesaje grave fără sa aibă dovezi, nu le permit copiilor să vorbească cu mine, tatăl lor îi lasă în grija familiei și tot timpul sunt nevoită să iau legătura cu copiii mei să-i aud prin diferite persoane. Sunt acea mamă disperată care se judecă într-o instanță pentru copiii ei, care are încredere în justiția noastră și care speră să facă dreptate, ca acești copii să crească lângă mama lor așa cum e dat de Dumnezeu. Toți cei care mă cunoașteți în toți acești ani, ca om public, mamă, care vedeti mesajul meu cu disperare, am nevoie de oameni cu suflet să pot scăpa de acești oameni care spun peste tot că mă vor în pământ! Nu pot pune, încă, acele mesaje pe care soțul și sora lui mi le trimit și mă abuzează emoțional, dovezi grave pe care le am din timpul căsniciei, și nu numai, si din tot ce trăiesc acum, gândindu-mă doar la copii.
Mă amenință că-mi vor lua ei copiii ptr că sunt o mamă de la care copiii mei nu au ce învața… Eu cred ca acești copii minunați doar de la mine au ce învăța și ei știu asta prea bine, dar mare păcat că au atâta vrajba ptr mine.

Nu le-am făcut nimic, doar vreau să fiu lăsată să-mi cresc copiii in liniște și sa-i duc pe un drum bun, să știu de ei când fac un vaccin, dacă sunt bine și să le spun că îi iubesc, vreau să fiu lăsată să vorbesc cu ei și să înțeleagă pentru totdeauna că sunt mama lor, orice rău ar dori ei ptr mine. Acești oameni fără frica de Dumnezeu și fără scrupule nu înțeleg sentimentul de mamă, nu încetează, ci doar vor să-mi facă rău prin tot felul de mijloace nedrepte!

Vă rog, fac acest apel public în ideea că cineva mă va auzi și mă va ajuta să se facă dreptate și să iasă la suprafața și alte adevăruri care se știu și nu s-au auzit. Sunt acea mamă singură, încolțită de acești oameni fără inima și scrupule, fără să cunoască sentimentul MAMĂ! Rugați-vă pentru mine ca Dumnezeu să le dea gânduri bune și să mă lase să-mi cresc copiii în liniște și cu demnitate!”, a transmis Claudia Pătrășcanu pe conturile ei de pe rețelele sociale.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel