Claudia Pătrășcanu a primit un buchet imens de trandafiri. Vedeta are un admirator secret

Data publicării:

Claudia Pătrășcanu a fost surprinsă cu un buchet mare de flori. Cine i-a făcut această surpriză frumoasă?

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău sunt în proces de divorț de doi ani de zile. Cei doi se luptă pentru custodia celor doi băieți pe care îi au împreună. Chiar dacă a suferit enorm din cauza fostului soț, Claudia a găsit puterea de a merge mai departe și iată că acum este fericită alături de copiii ei. Vedeta a primit un buchet imens de trandafiri. 


„Ce mare eee! Este mai mare decât tine. Unde l-ai găsit? La poartă? Hai, adu-l aici să vedem dacă ești puternic. Mamă, ce băiat puternic! Mulțumesc”, a scris Claudia Pătrășcanu pe Instagram.


Fiul vedetei a fost cel care i-a adus buchetul de la poartă, iar aceasta nu s-a putut abține și a postat o fotografie cu fiul ei pe rețelele de socializare. Claudia Pătrășcanu nu a dezvăluit cine i-a făcut această supriză frumoasă. 

 


Claudia Pătrășcanu vrea să dea o nouă șansă iubirii


Chiar dacă știe că pe viitor își va reface viața, aceasta spune că va fi mult mai atentă la omul care va vrea să intre în viața ei. 


”Normal că la un moment dat se va întâmpla acest lucru, chiar nu-mi doresc să rămân singură, sunt un om căruia îi place să iubească, îi place iubirea, sunt o persoană pasională și în momentul în care sunt cu cineva îmi place dăruiesc și să dăruiesc iubire pentru că ce e mai de preț pe lumea asta, e iubirea, se va întâmpla acest lucru la un moment dat din viața mea, dar consider că n-a venit din acel moment”, a spus Claudia Pătrășcanu pe Instastory.

 

Citește și: Connect-R, luptă grea cu depresia. Fiica artistului a fost la un pas de moarte: „Era intubată, ne-a nenorocit”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel