Claudia Pătrășcanu a leșinat pe stradă. Prin ce a trecut artista pentru a avea o siluetă de manechin: „Eram o pufoșenie și a trebuit să țin diete”

Data actualizării: | Data publicării:
Claudia Pătrășcanu, sursa instagram
Descriere foto: Claudia Pătrășcanu, sursa instagram

Claudia Pătrășcanu a  vorbit despre cele mai grele momente din viața ei.

Claudia Pătrășcanu este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Deși a trecut prin multe perioade dificile, unul din ele fiind divorțul de Gabi Bădălău, vedeta a reușit să țină în continuare capul sus. Pe lângă divorțul de soțul ei, Claudia Pătrășcanu a mai trecut printr-o perioadă, care a marcat-o și din cauza căreia a leșinat pe stradă.

Claudia Pătrășcanu a vorbit despre perioada în care s-a confruntat cu kilogramele în plus. Artista a spus că era nemulțumită de felul în care arată, motiv pentru care a început să țină câteva diete drastice. Acest lucru a făcut-o pe vedetă să leșine pe stradă.

„Am avut o perioadă a lansării mele. Eram puștoaică, aveam 19 ani și am fost mai plinuță, aveam 71 de kilograme. Nici nu vreau să-mi amintesc ce făceam ca să slăbesc. Țineam tot felul de diete, unele chiar foarte grele, leșinam pe stradă. A fost o perioadă dificilă atunci în viața mea, pentru că eram destul de plinuță: 73-74 de kilograme, eram o pufoșenie și a trebuit să țin diete. E important să faci și sport”, a spus Claudia Pătrășanu pentru Antena Stars.

După ce a realizat că dietele nu-i făceau bine, Claudia Pătrășcanu a început să combine sportul cu alimentația. De asemenea, artista a mărturisit că nu poate să renunțe la dulciuri.

„Leșinam la propriu pe stradă. Făceam și sport, dar mă ambiționam ca să slăbesc mai repede, eram în ascensiune muzicală și trebuia să slăbesc foarte repede. Țineam tot felul de diete. Nu pot să renunț la dulciuri, atunci aveam o ambiție să slăbesc(...) Știți cum am slăbit? Am apărut la mare, într-o revistă. Paparazzii m-au ambiționat să slăbesc. Cred că m-au făcut pe calculator, că parcă mă uitam în oglindă și nu eram așa grasă ca-n poze. Eram grasă. Aveam 73 de kilograme, dar acolo părea de 90, cred... și cu celulită. Nu am avut în viața mea celulită”, a mai transmis artista.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel