Claudia Neghină, transformare incredibilă. Cum arată fotomodelul la 2 săptămâni după ce a născut

Data actualizării: | Data publicării:

Claudia Neghină a devenit mamă în urmă cu două săptămâni. Fotomodelul internațional și-a reintrat în formă, imediat după naștere.

Claudia Neghină a șters urmele sarcinii în doar 2 săptămâni. Deși nu a luat foarte multe kilograme în sarcină și doar burtica de gravidă o dădea de gol că urmează să devină mamă, celebrul fotomodel a dezvăluit că a reușit să scape de surplusul din zona abdominală extrem de rapid. Secretul: un stil de viață sănătos. 


Prima poză este făcută chiar în dimineața când mă pregăteam să merg la maternitate, să fac cunoștință cu minunea mea, Sofia, iar cea de-a doua, astăzi, când se împlinesc două săptămâni de când sunt mămică și mai fericită și împlinită ca oricând. Ce mai contează nopțile nedormite? Încerc să mă adaptez programului ei, să mă odihnesc și eu, cât de cât, când doarme ea, să fiu relaxată, să iau lucrurile ca atare și să mănânc sănătos! După cum am spus și în timpul sarcinii, o mamă fericită= un copil fericit! Iubesc să o alint și nu mă satur să o privesc ore în șir!
Faptul că, pe parcursul sarcinii am luat puține kilograme, m-a ajutat să îmi revin repede la forma de dinainte de sarcină! O dovadă a faptului că, dacă suntem disciplinate se poate! ”, a scris vedeta pe Instagram.

 

A aflat că va deveni mamă la jumătatea sarcinii

Fotomodelul Claudia Neghină a șocat pe toată lumea, în urmă cu câteva luni, când a dezvăluit că este însărcinată în șase luni. Burtica viitoarei mămici abia dacă se observa. 

„Mă simt extraordinar! Sunt o mămică foarte norocoasă din punctul ăsta de vedere. Nu am grețuri, nu mi-a fost deloc rău. Practic, jumătate din sarcină nici nu am simțit-o pentru că nu am știut”, a mărturisit vedeta la ProTV.

Pare incredibil, însă fotomodelul spune că până la 19 săptămâni nu a avut nicio bănuială că ar putea fi însărcinată. 


„Am aflat la 19 săptămâni că sunt însărcinată. Eu aveam ceva probleme hormonale. Normal că am observat că nu mi-a mai venit menstruația, însă având ceva probleme hormonale de ceva timp, am pus-o pe baza lor”, a declarat Claudia Neghină la ProTv în urmă cu ceva timp. 

Cum a aflat că e gravidă

Unul dintre semnele sarcinii au fost dispariția pătrățelelor de pe burta fotomodelului, însă nici măcar asta nu a făcut-o pe vedetă să se gândească la faptul că ar putea fi gravidă. 

 

„Eu făcând atât sport și având tot timpul pătrățele, au început să mi se acopere. Zic ”băi m-am îngrășat”, dar totuși era ceva în neregulă, pentru că nu mi-am schimbat nimic în stilul de viață, într-adevăr, mâncam puțin mai mult”, a mărturisit celebrul fotomodel.

O prietenă i-a deschis ochii
 

Vedeta a povestit că o prietenă a fost cea care a recunoscut sarcina și a trimis-o la doctor. 


„La o ședință foto, chiar mi-a zis o prietenă când mă schimbam: ”tu ești însărcinată”. M-am uitat așa la ea și zic: ”nu, cred că sunt puțin balonată” (...). La două zile m-am dus la control”, a mai explicat românca.

Mai mult, Claudia Neghină spune că minunile s-au ținut lanț și chiar a visat numele fetiței sale.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel