Clasamentul VACCINAȚILOR, în funcție de semnul zodiacal. STUDIU

Departamentul de Sănătate din Salt Lake County a publicat pe Twitter un clasament vaccinaților, în funcție de semnul zodiacal, de la cel mai vaccinat la cel mai puțin vaccinat
Descriere foto: Departamentul de Sănătate din Salt Lake County a publicat pe Twitter un clasament vaccinaților, în funcție de semnul zodiacal, de la cel mai vaccinat la cel mai puțin vaccinat

Departamentul de Sănătate din Salt Lake County a realizat un clasament al vaccinaților, în funcție de semnul zodiacal. Cine e fruntaș la vaccin și cine este codaș. 

Pe 19 octombrie, Departamentul de Sănătate din Salt Lake County a publicat pe Twitter un clasament vaccinaților, în funcție de semnul zodiacal, de la cel mai vaccinat la cel mai puțin vaccinat, pe baza datelor sale. Dacă sunteți o persoană cu opinii puternice despre diversele teme, s-ar putea să fiți surprinși de rezultate. (Desigur, deși aceste date au fost compilate folosind datele de naștere, vorbim despre astrologie și nu despre știință, așa că încearcă să nu le iei prea în serios). Citește mai departe pentru a afla unde se încadrează zodia ta pe listă.

 

*notă (Statisticile se referă la locuitorii din Salt Lake County)


1. Leu

Mândrii Lei sunt semnul zodiacal cel mai vaccinat, pe baza datelor Departamentului de Sănătate din Salt Lake County, cu 70 la sută. 

2. Vărsător

Vărsătorii sunt cunoscuți ca fiind independenți, ceea ce ar putea explica de ce sunt a doua cea mai vaccinată zodie, cu 67 la sută.


3. Berbec

Există o scădere destul de semnificativă până la următoarea zodie, Berbecul, din care 59% sunt complet vaccinați. "Noi suntem cei care depășesc așteptările", a declarat pentru The Salt Lake Tribune Jeff Eason, managerul biroului de sănătate a populației și informatică al Departamentului de Sănătate din Salt Lake County, zodia Berbec.

 

4. Săgetător

La egalitate cu Berbecul, cu 59%, se află Săgetătorul. Săgetătorii sunt persoane care își asumă riscuri și care joacă după propriile reguli, ceea ce ar putea explica de ce unii nu s-au vaccinat încă.

5. Rac

Să sperăm că Racul nu se simte prea sensibil pentru că se află mai în urmă, la 58 la sută. Acest semn poate fi autoprotector, iar vaccinarea este o modalitate excelentă de a se proteja.


6. Taur

Taurul este reprezentat de taur, așa că persoanele care se încadrează în acest semn pot fi puțin cam încăpățânați. Mai mult de jumătate dintre ei - 56% - sunt complet vaccinați, cel puțin în Salt Lake County.


7. Gemeni

Gemenii sunt cunoscuți pentru dualitatea lor. Acesta ar putea fi motivul pentru care aproximativ jumătate dintre ei au făcut vaccinul și jumătate nu. În prezent, ei se află imediat după Taur, cu 55% dintre ei fiind complet vaccinați.

8. Balanță

Notoriu indecis, multe Balanțe s-ar putea să nu se fi hotărât în privința vaccinului COVID, chiar dacă s-a dovedit a fi sigur și eficient. În momentul de față, această zodie este vaccinată în proporție de 54 %.


9. Pești

Se crede că Peștii sunt sensibili și plini de compasiune, dar în Salt Lake County, aceștia par destul de amestecați în privința vaccinului COVID, cu 51 la sută dintre ei vaccinați.

 

10. Capricorn

Capricornii sunt pe urmele Peștilor, cu 51%. Această zodie tinde să fie organizată și practică, așa că este o surpriză faptul că mai mulți dintre ei nu și-au făcut programările.

11. Fecioară

Cunoscuți pentru faptul că sunt perfecționiști sensibili, probabil că Fecioarelor nu le va plăcea să descopere că sunt vaccinate doar în proporție de 50 la sută, pe baza acestor date.


12. Scorpion

Cu 46 la sută complet vaccinat, Scorpionul este singurul semn care se situează sub pragul de 50 la sută în ceea ce privește statutul lor de vaccinare. Scorpionii sunt considerați a fi promotori loiali ai tendințelor - cum se vor simți în legătură cu faptul că se află în partea de jos a clasamentului?Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Dată: 22 oct 2021, 13:52 | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience