Clarvăzătorul Andrei Diaconu, previziuni sumbre pentru următorii ani: Anul unui nou început și rugăciunea care te protejează de energiile negative

Data actualizării: | Data publicării:
Andrei Diaconu, foto Facebook
Descriere foto: Andrei Diaconu, foto Facebook

Andrei Diaconu, terapeut, consilier spiritual și clarvăzător, a făcut o serie de previziuni sumbre pentru următorii ani.

Andrei Diaconu, terapeut, consilier spiritual și clarvăzător, a fost invitat în emisiunea „Golden Hour cu Jessie”, moderată de Jessie Baneș la Radio Gold FM. Maestrul reiki Andrei Diaconu a dezvăluit care sunt previziunile sale pentru finalul acestui an, ce ne așteaptă în următorii ani și a vorbit despre puterea tămăduitoare a psalmilor.

Andrei Diaconu avertizează că începând de pe 25 octombrie, dată la care a avut loc și o eclipsă solară, și până pe 8 noiembrie vom fi extrem de afectați din punct de vedere energetic. 


Clarvăzătorul avertizează că putem avea de-a face cu răsturnări de situație complet neprevăzute și că urmează o perioadă în care toate relele pe care le-am făcut, atât la nivel personal, cât și la nivel global, se vor întoarce împotriva noastră.


2024 - un nou virus?

Mai mult, Andrei Diaconu are și o previziune zguduitoare pentru anul 2024 și spune că e posibil să ne confruntăm cu un nou virus. „Nu e covid, e altceva care poate fi chiar mai rău decât covidul”, anunță Andrei Diaconu.


2032 - anul unui nou început


 „Până atunci, vom avea multe de pătimit și de schimbat”, adaugă acesta. E vorba de schimbări atât în plan individual, cât și în plan colectiv. Este posibil ca anumite relații (de orice fel) să se încheie brusc, fiindcă oamenii și-au reconfigurat personalitățile pe parcursul ultimilor ani, aflându-se în plină perioadă karmică. Anii de cumpănă prin care am trecut și prin care vom mai trece trebuie să ne învețe să apreciem din nou iubirea și să o manifestăm în viețile noastre.

Metoda prin care ne putem proteja de energiile negative

 „Cea mai bună metodă de a ne ancora în prezent este exercițiul respirației conștiente. Asta presupune să inspirăm adânc pe nas și să expirăm pe gură, repetând procesul de 10 ori”, sugerează Andrei Diaconu. Alte metode pe care le recomandă terapeutul Andrei Diaconu sunt plimbarea în natură, meditația, rugăciunea și evitarea izolării.

Psalmii – cea mai puternică formă de rugăciune

Potrivit clarvăzătorului, psalmii sunt niște energii foarte puternice la care Divinitatea le-a dat oamenilor acces. Cuvintele din  componența psalmilor au putere de vindecare și de curățare a sufletului. Mai mult, puterea psalmilor stă și în capacitatea lor de a modifica sau schimba vibrațiile de la nivel energetic, notează GoldFm.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel