Clarvăzătoarea Maria Gheorghiu, previziuni SUMBRE despre război. Ce spune despre România

Data actualizării: | Data publicării:
Maria Gheorghiu, sursa captura TV, Antena 3
Descriere foto: Maria Gheorghiu, sursa captura TV, Antena 3

Celebra Clarvăzătoare Maria Gheorghiu a făcut previziuni sumbre despre războiul dintre Rusia și Ucraina. 

În urmă cu câțiva ani, Maria Gheorghiu a prezis tragedia din clubul Colectiv, unde și-au pierdut viața mai mulți tineri. Recent, celebra clarvăzătoare a vorbit despre războiul dintre Rusia și Ucraina. Aceasta a declarat că România este ferită momentan de război, deoarece este protejată de forțele NATO. Totodată, clarvăzătoarea a precizat că la un moment dat va izbucni un război în România și va începe din Carpații Orientali. 

”Al treilea război mondial va porni de la noi, din Carpaţi. Din Carpaţii Orientali. România totuşi este ocrotită de cutremure devastatoare!”, a spus aceasta în urmă cu câțiva ani.

 

Maria Gheorghiu a mărturisit că președintele rus, Vladimir Putin, are o problemă cu una dintre localitățile din România, însă nu a dat nume pentru a nu crea panică. 

”N-aș vrea să dau nume ca să nu creez panică. Din sudul țării. Nu din nord. Se știe. O localitate anume din România noastră, localitate pe care actualul președinte Vladimir Putin o privește nu cu mult drag, ci pur și simplu îi stă în gât”, a declarat Maria Gheorghiu.

Maria Gheorghiu: ”Vor sta deasupra României cum vor sta frunzele toamna în copaci”

Celebra clarvăzătoare a mai informat că 2.000 de extratereștri se pregătesc să invadeze lumea. De asemenea, aceasta a precizat că războiul dintre Rusia și Ucraina s-ar putea opri pe data de 20 mai.

”Nu înseamnă că ne va face rău, ci, la un moment, tot ce va veni din partea unei țări, a Rusiei sau a alteia, rachete sau bombe, aceste OZN-uri vor sta deasupra României cum vor sta frunzele toamna în copaci”, a mai spus clarvăzătoarea la Antena Stars, potrivit redactia.ro

Carmen Harra, previziuni despre RĂZBOI

Carmen Harra îi liniștește pe români și spune că țara noastră nu va fi lovită de război. Pe de altă parte, aceasta are câteva previziuni sumbre legate de Vladimir Putin și de situația economică a Rusiei. 

“În contextul războiului, România nu va fi atacată! Este extrem de important pentru toți românii să știe că nu vor fi atacați, dar războiul va continua, nebunia acestui om nu se oprește aici! Nefericirea este că lucrurile se vor complica. Pe deoparte el nu renunță iar  ucrainienii, săracii, nu vor nici ei să renunțe și lucrurile continuă să meargă înainte. Este, însă, o deteriorare totală a economiei ruse, este o situație globală în lume în care o să vedem inflația cum nu a mai fost poate nici în 100 de ani sau poate nu am experimentat-o niciodată în istoria lumii. Asta e anul răsturnărilor politice", a spus Carmen Harra, pentru Click!.

Citește continuarea AICI

Citește și: Putin Burger, noul "nimic-burger". Povestea CIUDATĂ a Burger-ului de 2 KG, INVENTAT pentru președintele rus



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel