Ciudații zodiacului. Aceste semne zodiacale ies din tipar în orice circumstanță

Data publicării:
foto Freepik
Descriere foto: foto Freepik

Persoanele cu acest semn zodiacal sunt cele mai atipice, spun astrologii

 

6. Capricorn

Potrivit lui Raquel Rodriguez, astrolog la Nomadrs, Capricornul aterizează pe această listă nu din cauza lipsei de abilități sociale, ci din cauza minții lor cu o singură direcție. Fiind calul de bătaie al zodiacului orientat spre carieră, le este greu să se lase liberi.

"Sunt mai puțin exersați în arta discuțiilor mărunte", notează Rodriguez. "Atitudinea lor serioasă i-ar putea face să pară reci sau neprietenoși la început, dar în realitate este vorba doar de natura lor concentrată."

 

5. Scorpion

Acest semn secretos este conștient de normele sociale; doar că sunt prea precauți și neîncrezători pentru a le urma. "Scorpionii au o energie intensă care îi poate intimida pe cei din jurul lor", spune Rodriguez.
"Preferința lor pentru o conversație semnificativă în detrimentul discuțiilor mărunte poate duce la unele pauze incomode", explică ea. "În plus, ei nu sunt cei care dezvăluie prea multe despre ei înșiși, ceea ce adaugă un pic mai mult mister care poate fi perceput ca fiind stânjenitor de către ceilalți."


4. Fecioară

Odată ce ajungi să cunoști o Fecioară, vei descoperi că este un prieten grijuliu și un conversaționist fabulos, care își va face timp să analizeze orice subiect pe care îl aduci pe masă. Dar până atunci, perfecționismul și gândirea lor exagerată le stau în cale.

"La locul de muncă, Fecioara este colegul care evită să vorbească în jurul răcitorului de apă pentru a duce la bun sfârșit proiecte suplimentare", spune astrologul de relații Anna Kovach. Iar la o petrecere, Rodriguez adaugă că vor fi "ajustând rama de tablou strâmbă de pe perete în loc să socializeze și să se distreze".


3. Rac


Fiind un semn de apă, Racul este foarte emoțional și sensibil. Aceste persoane casnice se bucură să se simtă confortabil pe canapea și să gătească mâncare reconfortantă pentru cei dragi. "Scoateți acest crab din carapace, însă, și vor fi penibili la extrem", împărtășește celebrul medium și astrolog Inbaal Honigman.

"Pentru ei, socializarea poate fi percepută ca o mare provocare", este de acord Rodriguez. "Sunt persoanele care ar putea aduce în discuție o poveste tristă la un eveniment festiv pentru a simți profund toate emoțiile."


2. Pești

Colegul semn de apă Pești are distincția de a fi cel mai empatic membru al zodiacului. Ei sunt cei pe care trebuie să îi suni când ai nevoie de un umăr pe care să plângi, dar probabil ar trebui să sari peste ei dacă ai nevoie de un "plus unu" pentru un eveniment important.

Rodriguez notează că pot fi "excesiv de preocupați de cum se simt ceilalți", ceea ce îi lasă copleșiți. Acest lucru îi poate determina fie să împărtășească prea mult, fie să se închidă complet - două reacții care pot fi considerate ciudate în situații sociale. "De asemenea, se pot îndepărta în propria lor lume, ceea ce face ca semnele sociale să fie dificil de navigat", adaugă ea.

 

1. Vărsător


Vărsătorul este semnul zodiacal cel mai intelectual, inovator și orientat spre viitor și, din această cauză, pot fi uneori neînțeleși. "Sunt nonconformiștii zodiacului și pot părea stângaci atunci când se află în preajma unor tipuri de persoane mai conservatoare", împărtășește autoarea și astrologul Lisa Barretta.

Deoarece acest semn gândește tot timpul, pot părea (sau de fapt pot fi!) verificați din conversații. Iar atunci când au acel moment aha, toate pariurile sunt anulate. "Sunt predispuși la epifanii și intuiții care pot părea că îi fac să reacționeze instinctiv și să treacă la extreme", adaugă Kovach, potrivit BestofLife

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel